FOTO EXCLUSIV. Cristina Herea a dezvăluit sexul copilului la o petrecere caritabilă, organizată în acest scop. Cum a reacţionat soţul prezentatoarei România TV

Cristina Herea a dezvăluit sexul copilului într-un mod cu totul inedit. A organizat o petrecere caritabilă, unde au fost prezenţi în jur de 80 de invitaţi, care au aşteptat cu nerăbdare să afle ce sex va avea bebeluşul.

28 iun. 2021, 00:12

Cristina Herea a dezvăluit sexul copilului. Prezentatoarea România TV, împreună cu soţul ei, Mihai Benga, vor avea o fetiţă. Anunţul a fost făcut în cadrul unei petreceri caritabile, organizată chiar de ea, în acest scop, unde au luat parte aproape 100 de persoane. Toate darurile primite vor fi donate copiilor abandonaţi.

Citeşte şi: EXCLUSIV. Cristina Herea este însărcinată. Primele declaraţii: „Am avut trei luni cu probleme”

Cristina Herea a dezvăluit sexul copilului

Evenimentul a avut loc duminică, 27 iunie, în curtea casei din Snagov. Atât mesele, decorul de poveste, cât şi dress code-ul au fost împărţite între cele două culori specifice, albastru şi roz. Momentul culminant al petrecerii a fost când s-a spart balonul mult aşteptat, iar toată lumea prezentă a aflat că jurnalista va avea o fetiţă.

Fetita noastra iubita si dorita ❤ Mihai Benga

Posted by Cristina Herea on Sunday, June 27, 2021

Cristina Herea a păstrat secretul faţă de toată lumea, inclusiv de soţul ei, părinţii şi restul apropiaţilor. Şi-a dorit să facă din acest moment unic, unul şi mai special.

Toate cadourile pe care le-am primit la petrecerea organizată de noi, o să le donăm copiilor abandonaţi. Nu a ştiut nimeni, în afara de mine, sexul copilului. Mihai a aflat la petrecere, când am spart balonul împreună cu el şi naşa, Diana Truică. A fost un moment emoţionant pentru toată lumea.

Fetiţa noastră se va numi Ecaterina Antonia. Am ales împreună acest nume, Mihai şi-a dorit Ecaterina, iar eu, Antonia, ca pe mama mea, mai ales că se va naşte de ziua mamei mele„, ne-a declarat în exclusivitate Cristina Herea.

Printre invitaţi s-au numărat Lorina si Codrut Seres, Doris Mircea, ambasadorul României în Cuba, Tudor Oancea, fost consul la Luxemburg, subprefectul Sebastin Buşi, deputatul PSD Cristian Popescu şi mulţi alţii.

Cristina Herea a dezvăluit sexul copilului

Primul trimestru de sarcină, extrem de greu

Primele trei luni au fost foarte grele pentru vedeta România TV, a avut stări de rău şi a fost nevoită să facă multe drumuri la spital. Însă, cu soţul ei alături, care o sprijină necondiţionat, este încrezătoare că totul va fi bine, şi abia aşteaptă să îşi cunoască fetiţa.

Nu pot spune că a fost uşoară toată această perioadă, de când am aflat că sunt gravidă. Am avut trei luni cu probleme, dar cu ajutorul lui Mihai, reuşesc să rămân optimistă că totul va decurge bine. Sunt foarte norocoasă că îl am alături şi mă sprijină necondiţionat„, ne spunea Cristina în urmă cu câteva săptămâni.