Geaninuţa din Las Fierbinţi, noi dezvăluiri despre soţul miliardar din Austria. Abia acum s-a aflat secretul

Anca Dumitra a vorbit deschis despre căsnicia cu soțul ei, Manfred Spendier, și a dezvăluit ce admiră cel mai mult la partenerul său.

21 mart. 2023, 16:53
Geaninuţa din Las Fierbinţi, noi dezvăluiri despre soţul miliardar din Austria. Abia acum s-a aflat secretul

Anca Dumitra, Geaninuţa din Las Fierbinţi, a dezvăluit recent ceea ce iubește cel mai mult la soțul ei, precum și așteptările pe care le are de la căsnicia lor, după ce și-au unit destinele în decembrie 2022. Actrița din Las Fierbinți a recunoscut că nu a anticipat căsătoria, dar este extrem de fericită că a făcut acest pas și speră ca povestea lor de dragoste să dureze o veșnicie.

Manfred Spendier, soțul actriței Anca Dumitra, este austriac și are o relație cu aceasta de câțiva ani. Deși amândoi sunt discreți cu viața lor personală, el a ales să se stabilească în România, iar actrița a dezvăluit câteva detalii din povestea lor de dragoste. Vedeta a recunoscut că îl admiră enorm pe partenerul ei de viață în special pentru inteligența lui și își dorește o viață cât mai frumoasă alături de el.

Este un om foarte, foarte deștept pe care îl admir tare mult (…) Probabil faptul că ne-am căsătorit (n.r. un lucru neconvențional făcut de cuplu). Nu ne gândeam la asta. Suntem amândoi la prima căsătorie. Să dea Dumnezeu să fim cât mai mult timp împreună, să putem face cât mai multe lucruri neconvenționale și frumoase”, a declarat Anca Dumitra într-un interviu pentru TV Mania, atunci când a fost rugată să numească o primă calitate a soțului ei.

Anamaria Prodan anunţă împăcarea cu Laurenţiu Reghecampf: „Oamenii fericiți și împliniți nu au timp de procese”

Anca Dumitra este o persoană rezervată când vine vorba despre viața sa sentimentală și rar a avut ocazia să discute despre acest subiect. Cu toate acestea, a acceptat invitația la emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a vorbit despre cununia sa civilă și mici probleme pe care le-au întâmpinat.

A fost cu peripeții până în ultima zi, pe 16 decembrie. Pentru că, atunci când ești cetățean străin și vrei să furi o româncă, sunt anumite acte care trebuie puse la punct foarte bine. Cu fiecare zi cu care trecea mai trebuia un act, însă până la urmă au fost toate bune. Nu vom uita data asta. De când am depus actele, timp de 14 zile în fiecare zi a trebuit câte un act. Ne-am gândit și la varianta că astea sunt semne ‘băi poate nu trebuie‘”, a mărturisit actrița.

Geanina din Las Fierbinţi, declaraţii neaşteptate la trei luni de la nuntă. A rupt tăcerea despre soţul milionar

„La noi oricum a fost complicat!” Geaninuţa din Las Fierbinţi vorbeşte de divorţ şi copii la câteva luni de la căsătoria cu miliardarul austriac

Anca Dumitra, simpatica actriță din serialul fenomen „Las Fierbinți”, difuzat la PRO TV, s-a căsătorit civil anul trecut, pe data de 17 decembrie, cu un bărbat austriac alături de care și-a făcut deja planuri mari de viitor. „Foarte drăguț. Nimic nu s-a schimbat. E destul de recentă treaba. Ne vedem peste patru ani și o să îți spun. Gândul bun te face să te duci și să semnezi. Dorința să funcționeze și să meargă și să fie totul frumos toată viața. Asta ne dorim. Din aproape în aproape...”, a declarat Anca Dumitru.

Anca Dumitra și Manfred Spendier sunt împreună de mai mulți ani, însă până de curând, cei doi nu s-au afișat împreună în public. De altfel, prima apariție a celor doi la un eveniment a fost anul trecut, la Gala Gopo. Discretă cu viața personală, Geanina din „Las Fierbinți” a dat detalii despre relația cu iubitul austriac.

Geaninuţa din „Las Fierbinţi” s-a măritat cu iubitul austriac. Apariţia actriţei la Starea Civilă le-a tăiat răsuflarea celor prezenţi

Actrița a vorbit despre soțul său, care s-a lovit de biocrația din România fiindcă este cetățean străin. Deși au dus acte în fiecare zi, nici în ultimele 24 de ore nu știau concret dacă va avea loc sau nu momentul pe care l-au așteptat cu sufletul la gură.

La noi oricum a fost complicat cu actele. Deci la divorț nici nu vreau să mă gândesc. Pentru că e cetățean străin au fost mici lucruri care mai trebuiau aduse. Câte un act în fiecare zi și noi, cu 24 de ore înainte nu știam dacă se va întâmpla sau nu”, a mai spus actrița, în spirit de glumă.

Anca Dumitra, celebra „Geanina” din Las Fierbinţi, momente grele. Nunta cu milionarul austriac, aproape de anulare

Întrebată când va îmbrăca rochia de mireasă, Anca Dumitru a răpuns: „Când vrea Dumnezeu și când vreau eu”.

Acum că este oficial o femeie măritată, actrița este des întrebată când are de gând să devină mamă: „De obicei, în ceea ce mi-a privit viața personală și profesională, am luat lucrurile pas cu pas. Au venit în mod firesc și natural și nu îmi place să fac lucrurile importante din viață în cea mai mare grabă”, a mai dezvăluit, în exclusivitate, Anca Dumitra.