Geaninuța din „Las Fierbinți” s-a măritat. Ce au spus părinții celebrei actrițe: „Vă spun că am vrut să mă îmbăt în seara aia”

Geanina din „Las Fierbinți” este oficial așezată la casa ei. Nu este vorba despre personaj, ci despre actrița care îl interpretează. Anca Dumitra a spus „da” în fața lui Dumnezeu și i-a jurat iubire veșnică iubitului ei, în cadrul cununiei religioase, care a avut loc în data de 29 aprilie.

04 mai 2023, 14:15
Geaninuța din „Las Fierbinți” s-a măritat. Ce au spus părinții celebrei actrițe: „Vă spun că am vrut să mă îmbăt în seara aia”

Anca Dumitra, actrița care dă viață celebrului personaj Geanina, din serialul „Las Fierbinți”, a spus da în fața lui Dumnezeu. Aceasta a avut cununia religioasă în data de 29 aprilie. Părinții acesteia au fost cât se poate de emoționați de momentul important pe care fiica lor l-a traversat. Cu lacrimi de fericire aceștia au oferit și primele declarații cu privire la acest eveniment uriaș.

Citește și: Geanina din Las Fierbinți a făcut nuntă! Anca Dumitra a arătat fabulos în rochia de mireasă

Prima persoană care a ieșit din biserică, după slujba de cununiei a Geaninuței din „Las Fierbinți” a fost chiar tatăl miresei.

„Începutul e frumos. Sperăm ca toată lumea să fie mulțumită și noi în același timp. Recunosc că mi-au dat lacrimile”, au fost primele cuvinte rostite de tatăl Ancăi Dumitra după ce a ieșit din biserică.

Tatăl Ancăi Dumitra a mărturisit că își dorește ca soțul acesteia să îi ofere exact lucrurile pe care ei i le-au oferit. Acesta a mai povestit și că se înțeleg destul de greu cu familia acestuia, dat fiind că au nevoie de traducere.

„Ceea ce i-am oferit noi să îi ofere și soțul. Îmi place foarte mult soțul Ancăi, chiar dacă ne înțelegem mai puțin. Vorbește românește, doar că trebuie să avem translator cu familia lui.”.

Cum a reacționat mama actriței din „Las Fierbinți”

Mama Geaninei din „Las Fierbinți” a trecut printr-un carusel de emoții. Aceasta a râs și a plâns și a fost străbătută de nenumărate emoții. Aceasta a mărturisit în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță că în ziua în care a aflat că fiica ei urmează să se mărite, a început să cânte și să danseze de bucurie.

„Am avut emoții foarte multe. Am plâns. Îmi propusesem să nu plâng, să râd, să fiu veselă, dar e normal. Emoțiile își spun cuvântul și le-am avut toată săptămâna asta. Mă trezeam la 2, la 3 noaptea, nu mai puteam să dorm, dar sunt ok”, a declarat și mama Ancăi Dumitra.

„Vă spun că am vrut să mă îmbăt în seara aia de fericire. Cântam prin casă „Se mărită fata mea, nu știu Doamne ce-i cu ea”. Am fost foarte fericită și sunt foarte împlinită. Le doresc să fie sănătoși, să se înțeleagă, să se respecte și să se iubească. Toate vin de la iubire, de la fericire, de la comunicare. Cu înțelepciune multă și cu răbdare în viață. Anca își dorește copii și o să fim lângă ei”, a declarat mama frumoasei mirese.

Citește și: Geaninuţa din Las Fierbinţi, noi dezvăluiri despre soţul miliardar din Austria. Abia acum s-a aflat secretul