Geloasă pe mamele fericite, o japoneză le rupea picioarele copiilor lor

O japoneză de 30 de ani, fără copii, aborda mame cu copii, cărora le cerea să o lase să îi ţină şi ea puţin în braţe. Dar odată ajunşi în mâinile femeii, aceasta le rupea discret, un os de la picior.

RomaniaTV.net
06 feb. 2012, 19:52
Geloasă pe mamele fericite, o japoneză le rupea picioarele copiilor lor

Yuko Saotome, japoneza invidioasă pe femeile cu copii,a fost condamnată la închisoare, după ce a rupt oasele picioarelor mai multor copilaşi, pe ale căror mame le-a păcălit, arătându-se dornică să îi strângă puţin în braţe, după ce le spunea că ea nu poate avea copii.

În faţa judecătorilor din Ashikaga, localitate situată la aproximativ 40 de kilometri distanţă de Tokyo, femeia a recunoscut că era geloasă pe mamele fericite cu copiii lor şi că le-a rupt picioarele micuţilor lor, ca le vadă şi pe ele suferind, aşa cum suferă ea pentru că nu are copii, scrie presa niponă, citată de The Telegraph.

În perioada aprilie-mai 2010, ea a rupt picioarele a patru copii. Dar incidentul care a pus capac, a fost cel în care a rupt ambele picioare ale unui bebeluş de 3 luni – o fetiţă – care era cu mama ei într-un magazin, la raionul pentru nou-năcuţi. Yuko a admirat fetiţa şi i-a făcut complimente mamei ei pentru aşa un copil frumos, apoi a rugat-o să o lase să o ţină în braţe. A stat aşa mai bine de 5 minute, timp în care i-a rupt oasele de la ambele picioruşe.