Gelu Tofan a murit cu un mare regret. Dezvăluirile făcute de fiul omului de afaceri din Botoşani

Gelu Tofan a murit cu un mare regret. Omul de afaceri din Botoşani fusese diagnosticat cu cancer de pancreas în stadiul 4, cu metastaze la ficat, plămâni şi splină, în data de 26 august 2021. În martie-aprilie, făcuse o formă dură de Covid-19, însă nu a necesitat internare.

22 oct. 2021, 17:00
Gelu Tofan a murit cu un mare regret. Dezvăluirile făcute de fiul omului de afaceri din Botoşani
Gelu Tofan a murit cu un mare regret

Gelu Tofan a murit cu un mare regret. Chiar dacă s-a vindecat de coronavirus, afaceristul se plângea că nu mai avea putere şi începuse să slăbească foarte mult. În luna august, a făcut un set de analize de sânge, iar rezultatele analizelor hepatice au fost dezastruoase.

Gelu Tofan a murit cu un mare regret

Adrian, fiul cunoscutului om de afaceri, a declarat că tatăl său simţea oarecum că nu o să mai apuce să vadă ultimul său proiect- amenajarea râului Prut pentru navigaţie- finalizat.

Citeşte şi: O mireasă a rămas fără soț în ziua nunții, la Botoșani. Evenimentul a avut loc după ce acesta s-a infectat cu COVID și nu a vrut să anuleze petrecerea!

Era un anti-fumător convins, făcea des sport, avea o dietă sănătoasă, nu consuma decât ocazional vin roşu, iar in familia noastră nu ştiu să fi avut cineva această boală. Pe de altă parte, avea insomnii de ani buni şi era foarte stresat.

A reuşit să îşi cunoască primii trei nepoţi, pe care îi iubea nespus, şi ştiu că şi-ar fi dorit să îi cunoască şi pe cei ce vor veni. Tata şi-a trăit ultimele săptămâni din viaţă în satul natal, Todireni, din judeţul Botoşani.

Ultimul său proiect a fost şi cel mai ambiţios din carieră – amenajarea râului Prut pentru navigaţie. Tata avea regretul că nu va mai apuca să îl vadă finalizat”, a spus Adrian Tofan, potrivit Monitorulbt.ro.

În anul 1999, Patriarhia Română i-a acordat lui Gelu Tofan Ordinul “Crucea Patriarhală”, pentru construcţia unei biserici în judeţul Botoşani.

Gelu Tofan era un mare iubitor de cultură. A organizat la Todireni tabere pentru artişti, tabere încheiate cu expoziţii cu lucrările realizate de aceştia.