Gemenele Cheeky Girls, după depresie, anorexie şi faliment

La începutul anilor 2000, gemenele Cheeky Girls, Gabriela şi Monica Irimia, făceau furori în România, dar şi peste hotare cu hit-ul Cheeky Song. Succesul înregistrat le-a convins să se mute în Marea Britanie, unde au întâmpinat şi o mulţime de probleme: depresie, anorexie şi faliment.

06 ian. 2021, 14:49
Gemenele Cheeky Girls, după depresie, anorexie şi faliment

Gemenele Cheeky Girls aveau toată lumea la picioare, în decembrie 2002. Hitul lor, ”Cheeky Song (Touch My Bum)”, scris de mama acestora, Margit, în doar 30 de minute, considerat de criticul muzical britanic Pete Waterman drept ”cea mai mare porcărie creată vreodată”, stabilea recorduri de vânzări şi intra în topuri.

Citeşte şi: Inna, de urgenţă la spital. Cântăreaţa a suferit un accident

Fetele născute în Cluj Napoca au lansat apoi albumul ”PartyTime” cu alte două piese: ”Take Your Shoes Off” şi ”(Hooray, Hooray) It’s a Cheeky Holiday!”.

La un an de la lansarea piesei The Cheeky Song a fost o nebunie totală. Am câștigat un premiu la Naţional Music Awards, apoi am mers în Filipine, Tailanda, Japonia. Dar asta ne-a acaparat toată viața. Nu aveam timp de nimic și nu avem niciun prieten. Eram singure, deși cântam în fața a 100.000 de oameni.”, a spus Gabriela, conform celor de la Mirror.co.uk.

Gemenele Cheeky Girls: depresie, anorexie şi faliment

În ciuda sutelor de concerte şi a fanilor din întreaga lume, cele două s-au luptat ani de zile cu depresia şi anorexia. Munceau enorm şi deveniseră obsedate de felul în care arătau.

În 2006 însă, aveau datorii imense şi probleme de sănătate serioase, ajungând la epuizare. Au intrat în depresie şi au început să se înfometeze, devenind anorexice.

Dacă Monica a avut probleme grave cu implanturile mamare, Gabriela a suferit ani la rând de pietre la rinichi şi a aflat că are o tumoare la unul dintre genunchi.

Citeşte şi: Cântăreaţa Delia şi soţul ei şi-au cumpărat un penthouse de 3 milioane de euro. Când se va muta vedeta

În 2016, Gabriela a recunoscut în timpul unui interviu acordat la ITV că ”au stat închise în apartamentul lor din Londra timp de cinci ani şi au făcut foamea, îndepărtându-se de prieteni”.

Dacă Monica a avut probleme grave cu implanturile mamare, Gabriela a suferit ani la rând de pietre la rinichi şi a aflat că are o tumoare la unul dintre genunchi.

Din fericire, pentru moment, gemenele au reuşit să se redreseze şi să ducă o viaţă normală.

Gemenele Cheeky Girls au reuşit să se redreseze