Gemenele Oana şi Adina Timofte analizează punctele nevralgice şi karmice în funcţie de cifra destinului

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Expertele în numerologie Oana şi Adina Timofte au dezvăluit ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere.

15 apr. 2024, 20:07
Gemenele Oana şi Adina Timofte analizează punctele nevralgice şi karmice în funcţie de cifra destinului

Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an. Din data completă de naștere se poate afla cifra de destin. De exemplu, dacă sunteți născuți pe 5.10.1959, se calculează 5+1+0+1+9+5+9. Rezultatul acestei adunări este 30. Apoi se adună 3+0, iar rezultatul este 3. Așadar, cifra de destin este 3.

Cifra de destin 1

În 2024, cei cu numărul de destin 1 vor elimina inutilul din viața lor, vor pierde o relație, vor încheia o relație, vor pune punct unor proiecte care consideră că nu mai sunt profitabile, fie sentimental, fie financiar. De asemenea, vor trece printr-o perioadă de agitație, de haos, dar această perioadă le este benefică pentru că îi va trezi la realitate în august-septembrie 2024 pentru următorul an.

Cifra de destin 2

Cei care au cifra de destin 2 nu au voie să nu aibă noroc din punct de vedere profesional sau financiar în 2024. Ei trebuie să atragă oportunități, bani, echipă. Ei, de obicei, sunt oameni are creează codependență față de mamă, partener sau față de cineva care să-i valideze în fiecare pas al vieții lor. În 2024 trebuie să învețe să ia decizii pe cont propriu.

Cifra de destin 3

Pentru cei care au cifra de destin 3 este vorba despre situații legale cu privire la bani. Femeia va juca un rol foarte important. Atenție, cei care au cifra de destin 3 ar trebui să aibă bani mulți.

Norocul la BANI le surâde acestor 4 zodii în a doua jumătate a lunii aprilie. Marea conjuncție dintre Jupiter și Uranus, care n-a mai fost din 1941, schimbă foaia pentru ele

Cifra de destin 4

Este vorba despre relația cu frații, surorile și tot ce îi înconjoară. Cifra de destin 4 reprezintă o energie care își dorește dovezi. Cei care au cifra de destin 4 sunt sceptici. Până nu văd, ei nu cred. În 2024 semnează acte importante, cu predilecție către bani.

Cifra de destin 5

Cei care au cifra de destin 5 trebuie să învețe să joace după reguli. Ei sunt mai libertini, dar în 2024 trebuie să conștientizeze și să urmeze anumite reguli. Din punct de vedere al bagajului karmic, ei trebuie să lucreze la acele blesteme care s-au făcut cu vorba de neamul lor. Destinul numărul 5 este cel mai vizat la atacurile energetice și cel mai sensibil.

Cifra de destin 6

Este vorba despre un sprijin enorm pe care îl pot primi în 2024. Condiția este de a lucra la bagajele karmice ce țin de relațiile de iubire și de căsătorie care au puncte nevralgice și karmice din trecut. Cel mai norocos număr din numerologie este destinul cu numărul 6. Poate atrage bani, îi poate păstra și direcționa în ceea ce își dorește.

Cifra de destin 7

Cei care au cifra de destin 7 nu au voie să nu atragă partenerii care pot fi prosperi în viața lor. Printr-o căsătorie sau printr-o colaborare pot să atragă mai mulți bani. Sunt foarte bine aspectați din punct de vedere al căsătoriei, al partenerului de viață, dar și în plan profesional.

Cifra de destin 8

Cei care au cifra de destin 8 trebuie să se îmbrace cu haina credinței și a spiritualității. Anul acesta trebuie să înțeleagă că universul, sub o formă sau alta, e încărcat karmic foarte mult. Cifrele de destin 3, 6, 8 și 9 sunt cele mai predispuse să aibă bani, dar trebuie să lucreze.

Horoscop Mariana Cojocaru: Zodia Steliumul din Berbec, chiar acum la spartul târgului, cu Venus radical face ca dragostea să fie rece, în cădere.

Cifra de destin 9

Pentru cei care au cifra de destin 9 este vorba de afaceri și de întâmplări karmice din toate punctele de vedere. Întâlnesc oameni predestinați, li se vor întâmpla lucruri predestinate pe destin.

Cifrele de destin 11, 22, 33

Cifrele de destin 11, 22, 33 sunt energii maestre. Ele au venit pe acest pământ cu o misiune mai mult spirituale decât materială. Cei care au cifrele de destin 11, 22, 33 nu au voie să nu aibă succes.