Norocul la BANI le surâde acestor 4 zodii în a doua jumătate a lunii aprilie. Marea conjuncție dintre Jupiter și Uranus, care n-a mai fost din 1941, schimbă foaia pentru ele

Descoperiţi cine se va simți ca Cenușăreasa în a doua jumătate a lunii aprilie. Va fi un timp de surprize fericite pentru aceste semne norocoase.

15 apr. 2024, 17:50
Norocul la BANI le surâde acestor 4 zodii în a doua jumătate a lunii aprilie. Marea conjuncție dintre Jupiter și Uranus, care n-a mai fost din 1941, schimbă foaia pentru ele

Pe 20-21 aprilie, Jupiter cel generos face conjuncție cu Uranus cel surprinzător în Taurul iubitor de lux. Acest eveniment ceresc remarcabil va aduce răsturnări uimitoare de situație pentru mai multe zodii, indiferent de statutul lor de muncă sau venituri. Continuați să citiți pentru a descoperi cine se va simți ca o Cenușăreasă în a doua jumătate a lunii aprilie. Va fi un timp de surprize fericite pentru aceste semne norocoase.

Horoscop Alina Bădic săptămâna 14–20 aprilie 2024. Schimbare radicală în viaţă pentru TAUR, atenţionare pentru SĂGETĂTOR. O zodie va avea o perioadă perfectă!

Horoscop aprilie Berbec
Uranus a cauzat multor Berbeci perioade de belșug și foamete. Aceasta se va schimba în a doua jumătate a lunii aprilie, când această planetă imprevizibilă se aliază cu Jupiter cel generos în casa a 2-a a veniturilor dobândite. Atunci când se întâmplă acest lucru, bogăția va sosi dintr-o sursă complet neașteptată. Din fericire, Berbecul este dornic să-și îmbrățișeze norocul și va folosi această sumă neașteptată pentru a face investiții pe termen lung care îi vor oferi o măsură mai mare de libertate.

Horoscop Mariana Cojocaru: Zodia Steliumul din Berbec, chiar acum la spartul târgului, cu Venus radical face ca dragostea să fie rece, în cădere.

Taur
Taurul a așteptat cu răbdare să îi ajungă corabia la mal. Abilitatea Taurului de a se lăfăi în lux este nemărginită. Resursele pentru a-și satisface capriciile vor veni în valuri, permițând acestei zodii să cumpere o proprietate imobiliară, să cheltuie sume mari pe produse de toaletă scumpe și să cumpere lucrări de artă frumoase. Investiția într-o schimbare totală de aspect este, de asemenea, posibilă.

Horoscop aprilie Balanță
Conjuncția astrală Jupiter-Uranus poate elibera Balanțele de o datorie considerabilă, deoarece are loc în Casa a 8-a a Resurselor Partajate. Iertarea împrumuturilor pentru studenți, o moștenire mare sau câștigul la loterie se numără printre modalitățile prin care această zodie poate obține independență financiară. Plata cardurilor de credit va reduce anxietatea acestui semn, permițându-i să se bucure pe deplin de lucrurile frumoase din viață. O relație tumultoasă se va stabiliza, de asemenea, odată ce sănătatea financiară a Balanței este restabilită.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.