Gemeni diagnosticaţi cu enterocolită, transferaţi la Bucureşti

Publicat: Joi, 24 Martie 2016 12:58 // Actualizat: Joi, 24 Martie 2016 12:58 // Sursa: romaniatv.net

În spitalele din județul Argeș mai sunt internați joi 23 de copii care prezintă scaune diareice, doi pacienți fiind transferați la București în ultimele 24 de ore, au anunțat reprezentanții Instituției Prefectului.

Bebelușii transferați la București sunt gemeni, au două luni și au fost diagnosticați cu enterocolită, conform aceleiași surse.

Dintre cei 23 de copii internați la unități medicale din Argeș, 18 sunt mai mici de doi ani.

La Spitalul de Pediatrie Pitești sunt internați 17 de copii, dintre care 15 mai mici de doi ani. Alți trei copii, toți mai mari de doi ani, se află în secția de boli infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Pitești.

Care este starea copiilor cu SHU internaţi la Spitalul "Marie Curie" din Capitală

La secția de pediatrie a Spitalului Municipal Câmpulung Muscel sunt internați doi copii mai mici de doi ani, iar la secția de pediatrie a Spitalului Municipal Curtea de Argeș se află un singur pacient, cu vârsta sub doi ani.

Noul prefect Cristian Soare a anunțat, pe 25 februarie, că instituția pe care o conduce va da zilnic comunicate cu privire la situația copiilor internați în Argeș.

"Având în vedere că nu există o comunicare bună din partea DSP și a Spitalului de Pediatrie cu privire la situația copiilor internați în Argeș, cât și în București, începând de mâine Instituția Prefectului va da comunicate de presă zilnic cu privire la situația copiilor internați la Spitalul de Pediatrie și la celelalte spitale în Argeș", a spus prefectul județului Argeș.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
24 mar 13:19
... În spitalele din județul Argeș mai sunt internați joi 23 de copii care prezintă...
24 mar 13:11
...în ultimele 24 de ore, au anunțat reprezentanții Instituției Prefectului. Citește mai departe… Citeste mai departe: Gemeni diagnosticaţi cu enterocolită, transferaţi la Bucureşti ...
1
EUR
4.8426
RON
30 May
noapte 10 °
zi 24 °
Ultimele joburi adaugate
24 H