Generalii lui Ceauşescu, morţi în condiţii suspecte VIDEO

Mai mulţi generali-cheie ai preşedintelui au murit în condiţii suspecte. Sunt oameni importanţi care au lucrat la vârful regimului comunist şi care au avut acces la informaţii secrete care puteau încurca multe planuri.

RomaniaTV.net
01 mart. 2017, 17:03
Generalii lui Ceauşescu, morţi în condiţii suspecte VIDEO

După 27 de ani, manualele de istorie susţin că generalul Vasile Milea s-a sinucis. Probele directe că Milea a fost asasinat nu au contat în îndărjirea celor puşi să ancheteze acest eveniment. Toate încercările apropiaţilor de a face lumină asupra morţii au eşuat.

Există întrebări care zguduie ideea că Milea s-a fi sinucis. De ce nu s-au găsit urme de pulbere arsă, de ce un general ca Milea se sinucide trăgându-şi cu pistolul în inimă în postură nefirască, de ce în buletin INML se arată că s-a tras de la minimum 60 cm?

În teoria neverosimilă a sinuciderii, se presupune că după ce şi-ar fi tras un glonţ în piept, stând pe scaun, apoi s-a dus pe canapea şi şi-a pus pistolul pe birou. Mai mult, se presupune că înaine de a se sinucide, gen. Milea s-a autodegradat şi şi-a rupt epoleţii.

În ziua următoare morţii lui Milea alte poliţe sângeroase se vor plăti.

Vezi şi: 27 de ani de la EXECUTAREA lui Nicolae Ceauşescu. Dezvăluiri incredibile ale unui membru a plutonului: „Simt că i-am ajutat”

Potrivit România TV, colonelul Gheorghe Trosca, adjunct al şefului USLA, e chemat la MAPN unde i se ordonă să sprijine apărarea. Ajunşi acolo uslaşii au fost măcelăriţi de dispozitiviele MAPN care susţine că cele 3 transportoare erau pline cu terorişti.

De fapt, Trosca şi uslaşii săi au fost atraşi în capcană de însuşi ministurul apărării de atunci, gen. Nicolae Militaru. Motivul acestui carnagiu era ştiut de cei care se considerau capii revolulţiei. Col. Trosca era cel care instrumentase cazul gen. Militaru din care reieşea clar că acesta era agent sovietic.

Capul lui Trosca a fost înfipt în osie de roată timp de şase zile.

Generalul Gheorghe Voinea, comandant al armatei 1, care ar fi cunsocut împrejurările ministrului Milea a fost găsit mort în biroul lui, în 1990. Nu s-a anchetat decesul, moartea lui a fost considerată naturală.

Generalul Cerbu, şeful centralei trasmisiunilor MAPN, care a deţinut controlul asupra circulaţie informaţiilor şi ordinelor, a murit tot de un cancer galopant şi a fost considerat moarte naturală.

Generalul Safta, şeful dispozitivului de apărare al sediului MAPN, cel care i-a cunoscut pe membri celulei de comandă din sediul MAPN, a murit la începutul anilor 90.