Geoană a discutat cu Victoria Nuland despre schimbarea majorității din România și Ucraina

Senatorul Mircea Geoană, înalt reprezentant al primului-ministru pentru promovarea proiectelor economice strategice și de diplomație publică, a avut, vineri, o convorbire telefonică cu Victoria Nuland, asistentul secretarului de stat al SUA pentru Europa și Eurasia, potrivit Agerpres.

RomaniaTV.net
01 mart. 2014, 10:54
Geoană a discutat cu Victoria Nuland despre schimbarea majorității din România și Ucraina

Printre temele discutate au fost noua situație politică din România și evenimentele din Ucraina, precum și Republica Moldova. ‘Am prezentat recentele evoluții politice din România și i-am transmis faptul că schimbarea de majoritate va asigura mai multă coerență acțiunilor guvernului. Principalele priorități ale guvernării rămân neschimbate în politica economică, externă și de securitate ale României.

În cadrul discuției, a fost subliniat și rolul bunei guvernări, a transparenței și a unui mediu de afaceri stabil și predictibil pentru susținerea relansării economice și a atractivității României pentru investiții și dezvoltare, în condiții de stabilitate politică și macroeconomică’, a declarat Mircea Geoană, potrivit unui comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, au fost discutate de către cei doi oficiali și situația din Ucraina și din peninsula Crimeea.