Geoană: Iliescu este o piază rea pentru PSD. Ponta e o marionetă VIDEO

Preşedintele Senatului, Mircea Geoană, a declarat, marţi, după decizia CEx de al exclude, că preşedintele de onoare social-democrat, Ion Iliescu, este o piază rea pentru PSD. Geoană îi consideră pe Iliescu vinovat pentru înfrângerea la alegeri suferită de Năstase în 2004. Geoană mai spune că Ponta este "marioneta" lui Iliescu şi a lui Năstase.

RomaniaTV.net
22 nov. 2011, 18:18
Geoană: Iliescu este o piază rea pentru PSD. Ponta e o marionetă VIDEO

Preşedintele Senatului, Mircea Geoană, a declarat, marţi, după decizia CExN, că PSD nu se va reforma câtă vreme va fi condus din umbră de Ion Iliescu şi Adrian Năstase. Despre Victor Ponta, Geoană spune că este o marionetă a celor doi, că are „apucături tiranice şi o lipsă teribilă de caracter”.

PSD, atâta vreme cât este condus din umbră de domnii Iliescu şi Năstase, nu are vreo şansă de reformare. Au pus în fruntea partidului o marionetă pe care o manipulează şi care are, la o vârstă atât de fragedă, apucături tiranice şi o lipsă cumplită de caracter„, a spus Geoană.

Domnul Iliescu este în acest moment o piază rea pentru PSD„.

Geoană l-a acuzat pe Iliescu de faptul că este vinovat de faptul că Adrian Năstase a pierdut alegerile în faţa lui Traian Băsescu în 2004.

S-a vorbit de pierderea alegerilor din 2004 şi domnul Iliescu spunea că eu le-aş fi pierdut şi pe acelea. Nu, domnul Iliescu nu l-a vrut pe Adrian Năstase şi Traian Băsescu a ajuns preşedinte pe mâna lui Ion Iliescu„, a precizat Geoană.

Comitetul Executiv Naţional al PSD a decis marţi excluderea lui Mircea Geoană din PSD. 50 de voturi au fost pentru excluderea lui Mircea Geoană din PSD, 5 voturi împotrivă şi 3 abţineri.