Geoană, în drum spre şedinţă: Mă duc plin de calm şi de încredere

Înainte de a intra în şedinţa CEx în care se decide exluderea sa din PSD, Mircea Geoană şi-a exprimat regretul că partidul a fost târât în acest scandal.

RomaniaTV.net
22 nov. 2011, 14:08

„Mă duc plin de calm şi de încredere, ca un om care a condus acest partid cinci ani, să am o întâlnire clară, netă, în care să ne spunem adevărul unii altora. Dacă e ceva să-mi fie reproşat, să-mi fie spus, nu să fie inventat, iar, din punctul meu de vedere, această întâlnire nu este despre Mircea Geoană, nu este despre mine sau despre soarta mea în partid, ci este despre direcţia generală a acestui partid”, a spus Geoană.

Şeful Senatului a arătat că şedinţa CEx este cel mai potrivit loc pentru a clarifica lucrurile în partid.

În opinia acestuia, întrebarea adevărată este dacă PSD poate merge mai departe fără Mircea Geoană, nu dacă Geoană poate merge mai departe fără PSD.

„Întrebarea e dacă PSD poate să meargă mai departe fără Mircea Geoană. Asta e întrebarea adevărată”, a spus Geoană.

El a precizat că merge la CExN pentru a cere să i se spună care sunt cauzele „înscenării” puse la cale împotriva sa.

„Această întâlnire nu e despre excludere, ci despre direcţia în care merge PSD. Nu merg să cer de la nimeni nimic altceva decât o discuţie cu privire la situaţia reală a PSD şi cauzele reale ale acestei înscenări”, a spus Geoană.

Senatorul a adăugat că nimeni nu ştie de unde a plecat acest scandal şi nici cine l-am amplificat sau în ce scop l-a amplificat.

El a arătat că nu are niciun fel de intenţie să îşi mai calce pe demnitate.

Geoană a precizat că excluderea sa nu înseamnă automat pierderea şefiei Senatului.

Comitetul Executiv al PSD se va pronunţa, marţi, prin vot, asupra recomandării făcută de Comisia Naţională de Arbitraj şi Integritate Morală (CNAIM), ca preşedintele Senatului, Mircea Geoană, fost preşedinte al formaţiunii, să fie exclus din partid.

 


loading...