Geoană: Nu plec din PSD la niciun alt partid. Încetaţi cu prostiile!

Preşedintele Senatului, Mircea Geoană, a postat, marţi seară, pe pagina sa de Facebook, mesajul "Vreau să pun punct speculaţiilor. Nu plec din PSD la niciun alt partid. Încetaţi cu prostiile!".

RomaniaTV.net
08 nov. 2011, 16:53
Geoană: Nu plec din PSD la niciun alt partid. Încetaţi cu prostiile!

Mircea Geoană a anuţat marţi seara pe pagina sa de Facebook faptul că nu intenţionează să părăsească PSD.

BPN al PSD a decis, luni, înlocuirea lui Mircea Geoană în funcţia de preşedinte al Senatului cu Titus Corlăţean. Mircea Geoană a declarat că decizia este „pripită şi nejustificată”, că aceasta face rău partidului şi este determinată de „interese meschine”. Geoană a apreciat că decizia conducerii PSD reprezintă „o greşeală strategică”, pentru că aceasta va duce la pierderea de către social-democraţi a poziţiei de preşedinte al Senatului. El a adăugat că, de fapt, „va fi oferită pe tavă” această funcţie puterii.

Ion Iliescu şi Adrian Năstase au anunţat, marţi la prânz, că PSD nu va mai solicita revocarea lui Mircea Geoană din funcţia de preşedinte al Senatului, întrucât partidul riscă să piardă şefia Senatului.

La scurt timp după ce preşedintele PSD, Victor Ponta, a anunţat că a depus la Comisia de arbitraj a partidului o sesizare în care invocă nerespectarea Statutului de către Mircea Geoană. Întrebat dacă Geoană mai are loc în PSD, Victor Ponta a răspuns: „Nu, nu mai are loc în PSD”.