George Buhnici a declanşat un nou scandal. Ce declaraţii a făcut de această dată: „Nu ți-e rusine să zici chestiile astea?”

George Buhnici a declanşat un nou scandal. După derapajul din vară, când a jignit femeile cu vergeturi şi celulită, fostul prezentator a comis-o iar. Acum, a făcut o nouă postare controversată, susținând de această dată că „bărbații fac muncile cele mai grele'.

08 nov. 2022, 14:36
George Buhnici a declanşat un nou scandal. Ce declaraţii a făcut de această dată: „Nu ți-e rusine să zici chestiile astea?”
George Buhnici a declanşat un nou scandal

George Buhnici a declanşat un nou scandal. Vlogger-ul a ajuns din nou în centrul atenției prin declarațiile sale controversate, după ce a scris în mediul online că bărbații sunt cei care fac muncile cele mai grele și mai periculoase. În plus, e de părere că tot ei aduc cei mai mulți bani în casă, pentru că, spune el, au salarii mai mari.

Citeşte şi: Mălin Bot empatizează puternic cu George Buhnici. Cei doi, uniţi de acelaşi necaz: campania de denigrare. Dezvăluirile lui Bot în podcastul lui Buhnici: „Pe un sâmbure de crimă şi pedeapsă se construieşte o mare campanie de discreditare”

George Buhnici a declanşat un nou scandal

Bărbații fac muncile cele mai grele, mai periculoase, mai departe de casă. Câștigă salarii mai mari, dar aduc aproape tot în bugetul familiei. Au sănătatea șvaițer de obicei după 45 și mor majoritar prin infarct, pentru că se cred de fier și nu se îngrijesc. Care e sexul mai tare?‘, a scris George Buhnici pe rețelele de socializare.

Postarea lui George Buhnici a stârnit zeci de controverse, mai mulţi prieteni virtuali s-au arătat indignați de mesajul vlogger-ului și susțin că nu sunt deloc de acord cu părerea lui.

Generalizezi și spui lucruri false. Asta cu – mor majoritar prin infarct – chiar e falsă. Și ți-ai da seama că e așa la un simplu search pe Google. Nu e niciunul sexul mai tare. Nu despre asta e vorba! Pui problema cel puțin aiurea/ Omule ai 40 de ani și încă vrei să dovedești ca bărbații sunt mai puternici decât femeile. Nu te face bărbat că stai și îți verși frustrările pe internet în loc să tai lemne ca un bărbat ce zici tu ca ești.

Te-ai găsit în subiectul ăsta. Nu ți-e rusine să zici chestiile astea din confortul căsuței tale, în spatele monitoarelor dând din gură și arătând cu degetul la camera de filmat?/ În SUA ai face carieră ca mâna dreaptă a lui Trump. Mută-te urgent acolo„, sunt unele dintre mesajele internauților.