George Buhnici, apărat de Sonny Flame: „Dacă cineva se simte jignit, să pună mâna să muncească! Altfel, să fiți asumați!”

Sonny Flame nu este „politically correct" și sare în apărarea lui George Buhnici. Cântărețul și-a argumentat punctul de vedere printr-o postare pe Facebook, însoțită cu niște imagini la bustul gol. 

21 iul. 2022, 18:13

Sonny Flame crede că adoptarea unui stil de viață activ trebuie promovată, nu blamată.

Pentru a fi mai convingător, artistul a oferit exemplul personal.

„Dacă te-ai antrenat și ești cu adevărat mândru de corpul tău, când te uiți în oglindă, ai cel mai înalt nivel de încredere în sine, pe care niciun Rolex, Ferrari, Gucci nu ți-l poate oferi, pentru că atunci când conduci un Ferrari, împrumuți încrederea acelei mașini.

Așadar, dacă cineva se simte jignit de interviul lui Buhnici, să pună mâna să muncească, altfel fiți asumați! No offence!”, a transmis Sonny Flame.

 

Sonny Flame, criticat de fani

 

Reacțiile internauților la postarea lui George Buhnici sunt împărțite. Unii l-au ridiculizat pe Sonny Flame, unii l-au certat, alții i-au dat dreptate.

„Alo! Lăsați mușchii și antrenați creierul! Acolo sunt adevăratele probleme!” – D. G. B.

„Vorba aia: ‘de frumos ești frumos, de deștept…'”. – A. C.

„Află și tu că vergeturile nu se vindecă în sala de sport!” – C. C.

„Vrei și tu atenția de care are parte Buhnici? Tu ai avut dintotdeauna corpul bine lucrat??? Păcat că în ziua de azi avem doar un anumit standard și cam atât. Cin nu corespunde standardului este arătat cu degetul. Păcat!” – A. N.

„Un mare unfollow! E trist că puteți susține așa specimen. Nu toți se îngrașă din cauza proastei alimentații și unii se chinuie să slăbească și fac eforturi. Este greu și psihic. E simplu să județi” – D. C.

„Corect! Dacă nu muncești, nu ai! Și nimic nu îți dă satisfacție, niciun lucru material, decât tu însuți. Bine punctat, Răzvan!” – C. P.

 

Replica lui Sonny Flame pentru contestatari

 

Apoi, Sonny Flame a venit cu o completare. El crede că persoanele care se simt bine în pielea lor nu au de ce să se simtă ofensate:

„Problema apare dacă tu cu tine nu ești împăcat, dacă ai frustrări și nemulțumiri vis-a-vis de felul cum arăți, normal că vei fi afectat de ce a spus Buhnici sau mai știu eu cine… Cine se simte bine în pielea lui, indiferent că are burtă sau vergeturi, n-ar trebui să se simtă lezat.

Fiecare e liber să-și spună părerea până la urmă și omul nu a făcut referire la mămici, persoane bolnave sau cu dizabilități, vorbea de o altă categorie, și știm cu toții, haideți să nu mai fim ipocriti!

Atunci când ai 120 kg și mănânci mici cu bere sau shaorma și n-ai niciun stres, asta e altceva, e OK, la fel dacă persoana se simte bine în pielea ei așa, perfect! Dar când ești lezat de părerea unora în legătură cu asta, deja atunci ai o problemă tu cu tine, pe care ar trebui să o rezolvi!”.