Mircea Badea îl desfiinţează pe George Buhnici: „Este nimeni în drum, poate simte nevoia de inteligenţă”

Mircea Badea îl desfiinţează pe George Buhnici, după ce fostul prezentator de la Pro TV a făcut o serie de declaraţii controversate la adresa femeilor cu celulită şi vergeturi. Acesta le-a sugerat să mai meargă pe la "sălică", în loc să-şi facă tatuaje.

21 iul. 2022, 13:43
Mircea Badea îl desfiinţează pe George Buhnici: „Este nimeni în drum, poate simte nevoia de inteligenţă”
Mircea Badea îl desfiinţează pe George Buhnici

Mircea Badea îl desfiinţează pe George Buhnici. Tot internetul vuieşte şi sare la gâtul vloggerului, care, până acum, nu şi-a cerut scuze public, ba din contră, se consideră victimă în tot acest scandal.

Citeşte şi: Carmen Tănase şi Iulia Albu îl „linşează” pe George Buhnici: „Sunteți un om MIC. Mă îngrijorează ce aţi spus de soţie, aveți ceva de mărturisit?”

Mircea Badea îl desfiinţează pe George Buhnici

Printre vedetele care au comentat vizavi de acest subiect se numără şi Mircea Badea. Jurnalistul îl face praf pe Geoege Buhnici, spunând că nici nu ştia că există. „Eu credeam că Buhnici nu există. Cine e Buhnici? Pentru mine este nimeni în drum. Cui îi pasă ce a zis Buhnici despre orice? Dar se pare că unii iau lumină de la Buhnici. Raportarea corectă era să nu ne intereseze ce spune Buhnici. A spus niște tâmpenii, dar faptul că unii s-au inflamat înseamnă că i-a atins subiectul, adică nu i-a lăsat indiferenți ce a zis el.

Să analizez ce a spus Buhnici? Mă doare în cot. Cum să mă intereseze ce zice unul ca el? Depinde cât de permisiv sunt eu în a mă răni niște cuvinte. Buhnici, acest tătăiță, era la un festival de copii. Înțeleg că Buhnici are casă inteligentă, mașină electrică, CIP în mână, smartphone-uri, poate simte nevoia de inteligență”, a spus Mircea Badea în cadrul emisiunii sale.

Influencer și vlogger cu sute de mii de urmăritori în social media, George Buhnici este ținte criticilor în urma declarațiilor pe care le-a făcut. „Venim la mare ca să vedem piele, aș vrea ca pielea aia să n-aibă vergeturi. Putem fi de acord că e normal să ne uităm la țâțe și la buci? Aia vreau să văd la mare!. Eu am noroc că am o nevastă care arată ca o minoră. Asta e șansa vieții mele. Jur. Uită-te la ea!”, a spus George Buhnici.