George Burcea a fost jefuit în Costa Rica. Actorul se afla în vacanţă, împreună cu partenera sa, Viviana Sposub

George Burcea a avut parte de o vacanţă cu peripeţii în Costa Rica. Actorul a explicat, printr-un mesaj postat în mediul online, cum s-a întâmplat totul.

23 mai 2023, 22:58
George Burcea a fost jefuit în Costa Rica. Actorul se afla în vacanţă, împreună cu partenera sa, Viviana Sposub

George Burcea şi Viviana Sposub au o relaţie frumoasă, cei doi stabilinduse de ceva timp în SUA, mai exact în Los Angeles. Cunoscutul actor şi partenera sa au ales să meargă în vacanţă în Costa Rica, pentru o perioadă de relaxare totală, dar planurile au fost date peste cap, după ce a fost jefuit.

Citeşte şi Cum au ales Mădălina Ghenea şi Grigor Dimitrov să îşi facă publică idila. „Tu şi eu! Faci imposibilul posibil!”

„I’m back (M-am întors) după 2 săptămâni fără telefon! Poza asta din Costa Rica e printre singurele pe care am reușit să le recuperez după ce un “bun samaritean” ne-a furat telefoanele și nu numai… Pura Vida!”, a fost mesajul transmis de George Burcea,

Citeşte şi Monica Tatoiu, adevărul despre separarea de primul soț, cu care s-a căsătorit pentru un pariu: „Tata l-a găsit. Era cu amanta”

George Burcea a avut o relaţie cu Andreea Bălan, multă vreme fiind în atenţia publică din cauza disputelor dintre ei. Cei doi au împreună două fete, Ella și Clara.