Monica Tatoiu, adevărul despre separarea de primul soț, cu care s-a căsătorit pentru un pariu: „Tata l-a găsit. Era cu amanta”

Monica Tatoiu a avut trei căsnicii în viața ei. Primele două au ajuns la un final destul de rapid, iar cu al treilea soț trăiește și în prezent, sunt împreună de 39 de ani.

23 mai 2023, 21:25
Monica Tatoiu, adevărul despre separarea de primul soț, cu care s-a căsătorit pentru un pariu: „Tata l-a găsit. Era cu amanta”

Monica Tatoiu a povestit cum au fost căsniciile ei, ce nu a mers bine și de ce a divorțat. Cu prima căsnicie a mărturisit că s-a grăbit, iar după o discuție cu tatăl ei, în care a făcut un pariu, a decis să se căsătorească. A vrut să-i demontreze părintelui său că orice își propune poate să obțină.

Citește și Monica Tatoiu desființează greva cadrelor didactice: „Profesorii să susțină un examen național în paralel cu elevii. Cine ia note de 10 să primească dublul salariului”

„Nu vă grăbiți. Eu m-am grăbit. Prima oară m-am căsătorit că am făcut un pariu cu tata în anul I de facultate. Aveam un iubit care nu era agreat de familie. Tata și cu mama (n.r. mama lui) avuseseră o idilă, era ungur, taică-miu era sârb. M-am certat cu el și a zis: nu te ia niciunul, tu ești prea rea, prea gură mare. Zuza mi se spunea, Zuza nebuna. Mă certam cu toată lumea. Și cu Ceaușescu, tata săracul m-a salvat de nu știu câte ori. Eram nervoasă, eram logodită cu el, numai să îi fac în ciudă. Eu sunt rea. Acum cu Dumnezeu m-a mai calmat. Și zic: care este burlacul cel mai dorit. Tata era cardiolog. Îmi zice cine, Radu, Dumnezeu să-l ierte! Ăla! În trei luni de zile mă mărit cu el. Și m-am măritat”, a povestit Monica Tatoiu.

Monica Tatoiu a povestit că cu al doilea soț s-a căsătorit pentru că avea nevoie de buletin de București. Cei doi au fost soț și soție timp de doi ani, iar procesul de divorț a fost foarte dificil, cu partaj.

Citește și Cum reușește Monica Tatoiu să fie plină de energie la 67 de ani: „De la înjurăturile elevilor”

„Vă povestesc ce am pățit. M-am căsătorit pe 27 septembrie 1977. Am divorțat sărind pe geam, pe 17 decembrie 1977. Am avut o nuntă… am avut o trenă de 50 de metri, săracul mitropolitul Nicolae… zicea: gândește-te, nu te repezi… (…) 250 de invitați. Și tata l-a găsit pe bărbatul meu cu amanta. Dar nu mi-a zis decât după ce am divorțat. Deci o prostie. După care trebuia buletin de București. Aveam media 9,98 și n-aveam buletin de București. Ăla m-a luat de nevastă că aveam media 8,60 și a intrat la media mea. După doi ani de zile ne-am despărțit”, a mai mărturisit Monica Tatoiu.