Socrul Andreei Bălan, în război cu propriul fiu. Dezvăluiri şoc: „Aducea bărbaţi în casă. A venit nenea cu tirul, nenea turc!” VIDEO

George Burcea, soțul Andreei Bălan, primește răspunsuri tranșante de la tatăl lui, cel pe care-l acuză de violențe extreme asupra familiei. Nelu Burcea spune că fiul lui habar nu are ce s-a întâmplat în casă pentru că el avea doar o lună când mama lui a fugit cu cei patru copii. Acesta o acuză pe încă soția lui că și-a abandonat copiii timp de 30 ani.

03 feb. 2020, 15:04
Socrul Andreei Bălan, în război cu propriul fiu. Dezvăluiri şoc: „Aducea bărbaţi în casă. A venit nenea cu tirul, nenea turc!” VIDEO

Dezvaluirile crunte facute de actorul George Burcea, conform carora tatal lui era un om extrem de violent si ca a ucis-o pe concubina lui, l-au facut pe Nelu Burcea sa turbeze de furie. Tatal acuzat rupe tacerea si face declaratii halucinante despre fiul lui si mama acestuia.

„George sa confirme ca de la trei saptamani, de cand a plecat de la Bucuresti, si pana la varsta de 18-20 ani, el nu a fost la mine, a fost la maica-sa. Daca el era un vizionar, un Iisus al Romaniei, sa-mi spuna mie cum vedea cand plangea maica-sa si el nu putea sa faca nimic. Domnule, e un mincinos notoriu! Sora si fratele lui s-ar putea sa iasa public si iese nasol pentru el. Eu m-am saturat de acest George Burcea care vrea sa faca niste influente pe ce, pe banii lu’ Balanca?”, a spus Nelu Burcea la România TV.

Socrul Andreei Bălan şi-a ucis amanta: „M-a păcălit cu nişte acte şi am tăiat-o. S-a speriat şi a făcut infarct”

Nelu Burcea spune ca sotia a parasit domiciliul conjugal atunci cand George avea doar o luna de zile.

„Cati ani avea cand eu stateam cu lama la gatul lu’ ma-sa? Si el, vizionarul, se uita in ochii lu’ maica-sa si vedea, incerca sa o ajute, despre ce vorbim? Vedem filme horror, sau ce? Cam cati ani avea, dom’ne? Avea o luna jumate, si el se uita in ochii maica-sii ca nu mai suporta cata bataie ii dadeam eu. El nu a spus niciodata unde sunt fratii lui, ce au facut fratii lui, unde a crescut si ce a facut. Maica-sa cand a lasat copiii si a plecat in Turcia, George nu a fost crescut de maica-sa, doar de bunici. Toate bataile si tot ce se intampla in acea casa erau facute de socrul meu. Socrul meu a fost un om foarte violent”, a mai spus tatăl actorului.

Nelu Burcea sustine ca a vrut sa divorteze de mult de mama lui George, doar ca acesta a fost de negasit, fiind plecata in Turcia. Dupa mai bine de 30 ani, abia luna viitoare se va pronunta divortul.

„Pe cuvantul meu, nu va mint. Bine, nu e de blamat ca a plecat sa munceasca. Nu a plecat dom’ne sa munceasca. Dar ce sa faca? Dvs. nu va ganditi ce putea sa faca? George, fiul meu, imi pare rau ca e fiul meu, ca vorbeste asa de mine si o tine pe maica-sa in slavi de parca e o Sfanta Maria, nu spune realitatea. Dar sunt copiii, cei mai mari decat George, care stiu ce s-a intamplat. In casa aia se intamplau orori. Aducea barbati. Stiti ce imi spunea baiatul meu mai mare? Tati, ne inchidea in casa si spunea ca a venit nenea cu tirul. Nenea turc. Cristi, Oana, George si Adriana spuneau: ne inchidea in camera ca venea nenea turc. Pe bune? Vi se pare ca tot eu sunt ala nesimtit?”, a mai spus Nelu Burcea la România TV.

Soţul Andreei Bălan, George Burcea, la un pas să fie înjunghiat de propriul tată. „Te tai, te fac franjuri”

Nelu Burcea nu neaga ca si-a agresat sotia. Sustine ca o facea pentru ca aceasta le-ar fi aplicat micutilor acelasi tratament: „Copiii astia au fost agresati rau de tot. Era Cristi, fi-miu, grasan la doi ani si ceva, il gaseam cu urme pe degete si pe fata. Degetele erau rupte din mainile ei mari si grele. Iar pe fata dungi, aveti cuvantul meu. Sotia dvs il batea? Da, domne! Mama copiilor mei. Si cand mama ii spunea de ce faci asa, nu vreau sa va spun cam ce-i spunea lu’ mama”.

„Vai, e sotul Andreei Balan! Daca nu era Balanca, cine era el? Nimeni! George Burcea este bucatarul si femeia de servici a Andreei Balan”, a încheiat Nelu Burcea.