Socrul Andreei Bălan şi-a ucis amanta: „M-a păcălit cu nişte acte şi am tăiat-o. S-a speriat şi a făcut infarct”

Socrul Andreei Bălan face pentru prima dată dezvăluiri despre crima pe care a comis-o. Acesta și-a ucis amanta cu lovituri de cuțit. Bărbatul care a făcut 10 ani de pușcărie spune că femeia încercase să-l escrocheze. Actorul George Burcea, soțul Andreei Bălan a vorbit și el despre acest subiect în exclusivitate la România TV.

RomaniaTV.net
31 ian. 2020, 08:53
Socrul Andreei Bălan şi-a ucis amanta: „M-a păcălit cu nişte acte şi am tăiat-o. S-a speriat şi a făcut infarct”

Nelu Burcea, tatăl actorului George Burcea, soțul Andreei Bălan, a vorbit pentru prima dată despre crima comisă în urmă cu mai mulți ani. Acesta și-a ucis amanta. „Concubina m-a păcălit să semnez niște acte. Noi eram colegi, lucram la aceeași fabrică. Și pentru că mi-am pus semnătura pe acele acte eram pasibil de 15-20 de pușcărie. Am făcut crima. Îmi asum acest lucru. După ce am aflat de treaba cu actele, m-am dus acasă, ne-am certat și am tăiat-o. Cea mai mare lovitură avea patru centimetri. Ea s-a speriat și a făcut infarct. „, spune bărbatul care a făcut 10 ani de pușcărie pentru acestă crimă.

Socrul Andreei Bălan şi-a ucis amanta cu 25 de lovituri de cuţit! Detalii ŞOCANTE ies la iveală 

A fost mulțumit că a făcut doar atât pentru că, spune el, dacă ar fi fost condamnat pentru actele semnate, ar fi făcut 25 de ani de pușcărie. Actorul George Burcea a povestit la România Tv momentele cumplite prin care a trecut din cauza tatălui violent. „Eram copil si printre primele cuvinte pe care le-a, auzit la scoala, la gradiniță era că tatăl tău e criminl, maică ta ia bătaie. Tata o bătea pe mama stăptea, pleca și iar venea. Oamenii agresivi i o scuză, ei nu au greșit niciodată, ultima noapte in care tta a stat cu lama la gâtul ei timp de cateva ore cu copiii de fata, a doua zi s a trezit, tata a plecat la munca si a luat copilul si a plecat.

George Burcea va lansa un roman despre violența domestică, inspirat din viața familiei sale.

Soţul Andreei Bălan, George Burcea, la un pas să fie înjunghiat de propriul tată. „Te tai, te fac franjuri”