George Burcea dă de înțeles că Viviana Sposub ar fi însărcinată. Actorul a pus fanii pe jar cu o singură poză

George Burcea și Viviana Sposub au pus fanii pe jar în această seară când actorul a postat pe rețelele de socializare o imagine în care a postat imaginea unui nou-născut, alături de un mesaj care nu mai lăsa loc de interpretări.

10 dec. 2021, 23:00

George Burcea a postat o imagine pe rețelele de socializare care a dat de înțeles că actorul și Viviana Sposub vor avea un copil împreună, destul de curând.

Cine este mama lui George Burcea, eroina cărţii scrise de actor: „În loc de iubire, pumni şi ură”
Actorul a postat o imagine în care apare un nou-născut, iar mesajul lui Burcea a fost: „Vine!”, însoțit de o melodie intitulată „Momente magice”. Cei care îl urmăresc pe George Burcea pe rețelele de socializare au crezut că fostul soț al Andreei Bălan așteaptă un copil cu Viviana Sposub. De fapt fotografia a fost doar o manieră prin care actorul își promova viitorul său film, iar „copilul” era chiar pelicula care s-a filmat în Irlanda.

Viviana Sposub spunea, acum ceva timp, că de la ea și George Burcea, oamenii se pot aștepta la tot felul de surprize. Totuși, concurenta de la ”Bravo, ai stil! Celebrities” mărturisea că nu se află în etapa în care pot face pasul cel mare.

”De la mine și George vă puteți aștepta oricând la surprize! De toate felurile! Lăsând gluma la o parte, etapa în care noi ne aflăm acum nu e tocmai cea mai potrivită pentru pasul acesta.

Dar ne dorim copii împreună și voi fi tare fericită să vă anunț atunci când acest lucru se va întâmpla”, spunea Viviana pentru viva.ro.

Motivele pentru care Viviana Sposub și George Burcea au ajuns să se certe. Cine e de vină pentru neînțelegerile din relație

Viviana Sposub a mărturisit care sunt cele mai frecvente motive care duc la discuții mai aprinse.

„Recunosc! Eu mă aprind cel mai repede, sunt moldoveancă. Dar ce credeți? Și el este! Dacă ne ciondănim puțin, eu sunt prima care face pasul spre el. Mi-e drag de mor și nu pot să stau supărată când îl văd. Motivele, într-adevăr, sunt de multe ori puerile și tocmai de aceea le și uităm repede”, a spus Viviana Sposub pentru Viva.ro.

Primele imagini cu George Burcea, după scandalul violenţei domestice. Cum s-a fotografiat cu cele două fetiţe

Relația or a trecut prin multe etape de schimbare, care au făcut ca legătura lor să fie și mai puternică, a mărturisit Viviana. ”Ca orice relație, și a noastră a trecut printr-o serie de schimbări. Am evoluat mult în anul pe care l-am petrecut împreună. Consider că acum suntem mult mai sudați, mai maturi, mai conștienți de valoarea conexiunii dintre noi”, a mai spus ea.

Viviana a dezvăluit că are planuri mari alături de George Burcea și chiar se vede întemeind o familie cu el.

”Rar întâlnești astfel de chimie între doi oameni și de aceea lucrăm zi de zi pentru a păstra relația noastră la nivelul pe care noi ni-l dorim și pentru a ne pregăti de următoarele etape ale unei relații sănătoase.”, a mai spus Viviana Sposub pentru sursa citată.