George Burcea, declaraţie-şoc pentru Viviana Sposub. „Eşti drogul meu neinterzis” VIDEO

George Burcea i-a făcut o declarație de dragoste inedită Vivianei Sposub, iar fanii i-au copleșit cu numărul mare de mesaje. La scurt timp de la gestul romantic al actorului, iubita lui a avut o reacție pe măsură.

22 oct. 2020, 07:56
George Burcea, declaraţie-şoc pentru Viviana Sposub. „Eşti drogul meu neinterzis” VIDEO

George Burcea a urcat pe atât pe Story-ul Instagramului, dar și pe cel al Facebook-ului o poză în care apare Viviana Sposub privind un apus superb de pe acoperiș. Fostul soț al Andreei Bălan a ales una dintre melodiile lansate de Connect-R în colaborare cu Nane, respectiv „Drogul Meu Neinterzis”.

Viviana Sposub şi George Burcea, prima apariţie oficială la TV în calitate de cuplu. Ce au spus după ce s-au infectat cu COVID-19

„Noi suntem droguri / Nici măcar nu ne placem, dar ne place ce facem / Noi suntem droguri / Nici măcar nu vorbim, de ce să vorbim că deja ne simțim / Droguri / Tu și cu mine, facem un rău care ne face bine / Uuu… și nici legea firii nu poate să pună cătușe iubirii” sunt primele versuri ale melodiei la care Connect-R a lucrat împreună cu Nane. Iar refrenul sună astfel: „Faci tu ceva ce-mi place mie / Faci tu ceva de nu-ți rezist / Tu ești si rău, dar ești și bine / Ești drogul meu neinterzis /Ești cel mai dulce compromis!”, sunt versurile piesei.

Viviana Sposub a distribuit imediat fotografia pusă de partenerul ei pe rețelele de socializare.