George Burcea, dezvăluiri despre relaţia cu Viviana: „Nu a fost nimic sexual”

George Burcea face noi dezvăluiri despre relaţia cu Viviana Sposub, poveste de dragoste care a început în timpul competiţiei Ferma, de la Pro TV, unde ambii au fost concurenţi. Actorul are numai cuvinte de laudă la adresa iubitei sale, subliniind cât este de important să-ți susții partenerul în orice moment.

18 ian. 2021, 13:14
George Burcea, dezvăluiri despre relaţia cu Viviana: „Nu a fost nimic sexual”
George Burcea face noi dezvăluiri despre relaţia cu Viviana Sposub

George Burcea, dezvăluiri despre relaţia cu Viviana. „Asta mi-a plăcut cel mai mult în ceea ce privește legătura cu Viviana, pentru că nu a fost nimic sexual de la început (…). Între noi s-au petrecut lucrurile atât de natural timp de o lună de zile, încât am lăsat cumva amândoi sentimentele să iasă și să vedem părțile bune în celălalt. Și să acumulăm energie, dragoste, sentimente și tot ce vreți voi. Mi-a fost destul de greu fără ea și cred că și ei i-a fost foarte greu.

Citeşte şi: Florin Zamfirescu şi George Burcea, scandal pe Facebook: „Joacă prin paturi rol de Casanova”

Pentru mine, Viviana este o puternică și o luptătoare pentru mine, mai ales privind de cum a venit ea în «Fermă», cum am văzut-o eu pentru prima oară – Viviana pe care nu o cunoșteam, atunci o văzusem pentru prima oară în viața mea, cum am văzut-o în primul episod și cum am lăsat-o eu, după opt episoade.

Mie mi se pare și susțin în continuare această teorie: că este mai puternică, mai învingătoare, este mai luptătoare, are mai multă energie și are mai multă încredere în ea„, i-a declarat George Burcea lui Vali Bărbulescu în cadrul emisiunii Ferma. În Plus’.

George Burcea, dezvăluiri despre relaţia cu Viviana

Georrge Burcea a făcut aluzie la fosta soție, Andreea Bălan, care, se pare că nu i-a oferit tot sprijinul de care ar fi avut nevoie.

Pentru că este foarte important ca partenerului să-i oferi încredere indiferent: dacă face un lucru bun sau mai puțin bun! Cred că asta înseamnă un parteneriat foarte bun, să-i oferi, de fapt, o susținere, să-i oferi partenerului susținere indiferent de ceea ce face, pentru că, dacă-l calci în picioare, să știi că nu va face nimic altceva!

Citeşte şi: Andreea Bălan şi George Burcea, divorţ „secret”

Și aici, vă spun din proprie experiență, nu va face nimic altceva decât să se închidă în el și să dorească să fugă, să se ascundă, să alerge. În momentul în care tu susții partenerul și în momentul în care partenerii se susțin între ei, să știi că atunci, conexiunea devine mult mai bună, energia devine una mai bună și dragostea să știi că înflorește‘, a mai spus George Burcea la Pro TV.


loading...