George Burcea îi atacă dur pe Capatos şi Brancu, după ce au vorbit despre divorţul lui. Au vrut „să-l cumpere” cu 5000 euro

George Burcea a dezvăluit întâmplări şocante care s-au petrecut în copilăria, ceea ce a stârnit interesul mai multor jurnalişti. Doi dintre ei sunt chiar Dan Capatos şi Cristi Brancu, care l-ar fi chemat în emisiunea lor pe soțul Andreei Bălan, cerându-i, pentru suma de 5000 de euro, să vorbească despre copilăria lui traumatizantă și despre problemele din familia sa.

RomaniaTV.net
17 feb. 2020, 07:55
George Burcea îi atacă dur pe Capatos şi Brancu, după ce au vorbit despre divorţul lui. Au vrut „să-l cumpere” cu 5000 euro

Acesta nu ar fi acceptat, iar răzbunarea lor, potrivit spuselor lui George, ar fi fost informaţii răspândite de un posibil divorţ între artist şi Andreea Bălan. Cristi Brancu a făcut un vlog intitulat “Andreea Bălan: se apropie despărțirea de soț”, în care se specula că cei doi ar fi pe marginea prăpastiei cu căsnicia lor. Potrivit impact.ro, cântăreața știa de toate aceste întâmplări nefericite.

În momentul în care ar fi trebuit poate să-l apere pe George, în momentul în care George a descoperit că tatăl lui dorește să intre în direct la emisiunea lui Dan Capatos- Xtra Night Show, Andreea a spus că nu este treaba ei și că George ar trebui să-și rezolve singur problema“, a spus prezentatorul Antenei Stars, în vlogul pe care l-a făcut în urmă cu ceva timp.

Citeşte şi: Socrul Andreei Bălan şi-a ucis amanta: „M-a păcălit cu nişte acte şi am tăiat-o. S-a speriat şi a făcut infarct”

„Acest Dumnezo” al tv-ului”

Actorul a postat pe rețelele de socializare un mesaj în care mărturisește că Dan Capatos și Cristi Brancu l-au vrut în emisiunile lor, în schimbul sumei de 5000 de euro.

– Asa….deci, tata…da. Am observat cum un agresor si un criminal ( chiar asta este el…si m-am obisnuit de 32 de ani) devine deodata victimã, mergând pe acelasi drum ca acum 30 si ceva de ani….minciuna si cruzimea. Curios nu?

– Asa…Capatos era numele…Acest Dumnezo” al tv-ului. Nu stiam cã poate fi atât de rãu intentionat si/sau frustrat. O fi oare din cauza faptului ca 4 zile la rând productia lui a încercat cu disperare sã-mi cumpere prezenta în emisiune, iar prostul de mine a refuzat? Sau efectiv nenea Capatos gândeste precum numele-i mãret ( #mielucuonarã) _|_ ????

– Când am început campania nu stiu daca au fost 3 articole despre acest lucru, iar de emisiuni nici nu mai vorbesc. Eu prost. Data viitoare încerc cu spagã

– Ea, campania, continuã. Asa cum am continuat si eu indiferent de ce berbeci, oi sau miei mi-au iesit in cale” a fost postarea lui George Burcea, după ce Capatos și Brancu l-ar fi chemat pe soțul Andreei Bălan în emisiunea lor.

Citeşte şi: Soţul Andreei Bălan, George Burcea, la un pas să fie înjunghiat de propriul tată. „Te tai, te fac franjuri”


loading...