George Burcea, mărturisiri ÎN PREMIERĂ. Motivul şocant pentru care S-A DROGAT

George Burcea a vorbit în premieră deschis despre perioada în care a fost surprins consumând droguri, la volan. Potrivit actorului, Andreea Bălan, fosta lui soţie, a fost cea care a alertat poliția și a trimis-o pe urmele lui.

02 nov. 2020, 10:46
George Burcea, mărturisiri ÎN PREMIERĂ. Motivul şocant pentru care S-A DROGAT

George Burcea a mărturisit într-un interviu acordat pentru Ok!Magazine motivul pentru care a consumat droguri în acea seară, dar și modul în care a fost prins de poliție.

„Da, am avut un moment în care eram destul de pierdut emoţional din cauza problemelor de acasă, dar de acolo şi până la dependenţă, cum a scris presa, e cale lungă. Poliţia ştia acest lucru de la Andreea, nu că m-ar fi filat, cum s-a scris de nenumărate ori. Punctul culminant al separării a fost anul trecut, când încercând să fac această carte, mi s-a spus că proiectele mele sunt de rahat, mici şi nesemnificative, iar ale ei sunt de 50 de ori mai mari decât ale mele. Atunci ştiam că de acolo şi până la despărţire nu mai este decât un pas de pitic”, a declarat George Burcea.

George Burcea, declaraţie-şoc pentru Viviana Sposub. „Eşti drogul meu neinterzis” VIDEO

Actorul a mai dezvăluit că nu a fost niciodată o persoană violentă, iar Andreea Bălan a chemat poliția doar pentru că își dorea să aibe un plus la custodia fetițelor.

„Nu am fost niciodată violent, dar ea a chemat poliţia pentru a putea avea în procesul de custodie un avantaj. O doamnă, Mădălina, prietenă bună cu Andreea, a sfătuit-o să facă aceste lucruri. Şi nu vorbesc de pe surse, pot demonstra asta. Comportamentul meu era generat de ceea ce se întâmpla între noi, nu de substanţe consumate, lipsit de acasă şi alte bălării care au apărut în presă”, a mai spus George Burcea.