George Burcea, noi dezvăluiri BOMBĂ despre Andreea Bălan: „Stau cu mama soacră, ea pleacă la iubitul ei. Nu îmi dă fetele la mine”

George  Burcea a făcut noi dezvăluiri despre relaţia cu Andreea Bălan. Concurentul de la Ferma a vorbit deschis despre mama fetiţelor sale, că l-a durut foarte tare atunci când l-a denunţat la poliţie.

RomaniaTV.net
17 sept. 2020, 06:35
George Burcea, noi dezvăluiri BOMBĂ despre Andreea Bălan: „Stau cu mama soacră, ea pleacă la iubitul ei. Nu îmi dă fetele la mine”

Ca să îşi poată vedea fetele, actorul merge acasă la Andreea pentru a petrece timp cu ele. Ea pleacă la iubitul ei, iar el rămâne acasă cu mama soacră, potrivit spuselor lui George Burcea.

A avut grijă a mea soție să mă dea în gât la poliție. Lumea este liberă să creadă și să spună ce vrea, doar că uneori să știi că te doare. Pe mine m-a durut foarte mult la început când primeam mii de mesaje în care lumea mă înjura și în presă scria în fiecare zi.

Am fost într-o emisiune. Fosta mea soție i-a dat telefon producătorului, în timp ce eram în emisiune, și în timp ce eu eram în platou cineva a avut grijă de acasă să dea detalii până când să mă pună acel domn prezentator să mă uit în cameră și să spun cuvinte pe care cel de acasă dorea să le spun și toate detaliile pe care el mi le spunea în emisiune, erau primite, sub formă de mesaje, în telefon. Așa se dau informațiile pe surse, de la persoanele cele mai apropiate.

Văzând că eu nu răspund acelor întrebări, mă tachinau cu anumite întrebări pe care nimeni nu le știa în afară de mine și încă o persoană. Deci uitați că uneori poți să fii taxat de cel mai apropiat om de lângă tine.

Acum păstrăm o relație bună pentru copii, îmi dă voie să-i vizitez, pot să rămân acolo peste noapte. Eu merg, stau cu mama soacră, ea pleacă de acasă, pleacă, probabil, la iubitul ei și eu rămân cu mama soacră și cu fetele. Nu-mi dă voie să iau fetele la mine, deocamdată. 

Eu nu am înțeles mentalitatea de a sta pentru copii. Eu copiii îi vizitez mega des, că mă doare când plec, asta e altă chestie, dar copiii mă iubesc, eu îi iubesc„, a spus George Burcea.

Citeşte şi: George Burcea, dezvăluiri emoţionante din viaţa personală: „Am un tatuaj cu soţia mea. Andreea va exista pentru mine mereu”

Anna Lesko o pune la zid pe Andreea Bălan

George Burcea a fost subiect de discuţie între două concurente de la Ferma. Viviana și Anna Lesko au deschis o discuție destul de seriosă despre George Burcea și fosta lui soție, Andreea Bălan.

Prima care a deschis subiectul a fost Viviana: „Mie îmi place de George, este un tip foarte ok și chiar asta vorbeam astăzi cu el, că s-a mediatizat tot scandalul, nu eram de partea lui. Toate erau împotriva lui.

Mai departe, Anna Lesko a ținut și ea să explice situația, din punctul ei de vedere: „Ce s-a mediatizat vine din partea ei. Nu o cunosc nici pe ea foarte bine, am vorbit de două ori în viață. Dar, băi, nu-ți speli rufele în public. Artistul este artist, noi nu trebuie să povestim oamenilor cu atâta patos și să cerșim atât de tare empatia asta. Din toate chestiile astea rezultă că este dezechilibrată foarte mult, dar mult de tot la nivel emoțional.

Eu nu cred nicio secundă că George a stat cu Andreea sau a făcut deciziile importante pentru că a vrut să profite de pe urma micuței. Nici vorbă! Asta este ceva în capul ei! Oricum ea crede că toată lumea profită.


loading...