George Burcea, primele declaraţii despre consumul de droguri: „Mi-am rezolvat dosarul”

George Burcea şi Andreea Bălan nu mai formează un cuplu, cei doi au şocat pe toată lumea cu problemele din relaţie pe care le aveau. Actorul a fost prins de autorități, la volan, sub influența substanțelor interzise, în urmă cu câteva luni.

RomaniaTV.net
02 apr. 2020, 05:25
George Burcea, primele declaraţii despre consumul de droguri: „Mi-am rezolvat dosarul”

Inspectoratul de Poliție Județean Ilfov a anunțat, într-un comunicat de presă, că pe 21 februarie, în jurul orelor 10.00, polițiștii Serviciul Rutier Ilfov au oprit în trafic un bărbat, din Voluntari, care conducea un autoturism pe Bulevardul Eroilor din orașul Voluntari, județul Ilfov.

”Bărbatul a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultatul indicând o valoare pozitivă pentru consumul de substanțe psihoactive. Persoana în cauză a fost transportată la o unitate spitalicească din București în vederea prelevării de mostre biologice”, a informat IPJ Ilfov.

George Burcea, mesaj şocant pe Facebook înainte de DIVORŢ. „Andreea Bălan este născută pentru a rămâne lângă Keo”

Autoritățile i-au deschis dosar penal pentru consum de substanțe stupefiante şi acum, după o lună, fostul soț al Andreei Bălan a vorbit despre consumul de droguri. ”Am pile. Mi-am rezolvat dosarul”, a declarat George Burcea pentru Cancan.ro.

Mai mult decât atât, pare să aibă și ”un simț al umorului” extrem de dezvoltat și nu pare să ia prea în serios problema drogurilor. ”Mâine seară, pe la 22, fac un «deal» mare de cox”, a afirmat actorul.

Ce se întâmplă cu divorţul dintre actor şi Andreea Bălan

George Burcea s-a mutat recent din casa unde locuia împreună cu Andreea Bălan și cele două fetițe, după ce a decis că lucrurile între el și soția lui trebuie să se termine.

George Burcea trece printr-o perioadă dificilă, iar epidemia de coronavirus i-a dat peste cap toate planurile. Actorul a fost nevoit să își amâne proiectele pentru moment. Bărbatul plănuia să își închirieze un apartament, însă din cauza epidemiei acest lucru e destul de greu de realizat.

Divorţul dintre Andreea Bălan şi George Burcea se amână. Cei doi sunt obligaţi să rămână împreună

Tot din cauza stării de urgență din România, toate spectacolele de teatru au fost suspendate, astfel că George Burcea nu mai încasează nici-un ban.

Lucrul care îl afectează însă cel mai tare este faptul că nu poate să își mai vadă fetițele. Ela și Clara trebuie să fie protejate cât mai mult în această perioadă critică, așa că Andreea Bălan nu permite nimănui să intre în casă și să aibă contact cu ele.

Pentru a păstra legătura cu fetele, actorul îi cere soţiei sale poze cu cele mici, le sună și vorbesc prin videocall. Culmea, situația pare să îi apropie pe George şi Andreea, care au început să comunice mai des.