George Burcea, umilit de Andreea Bălan: „Mi-a zis că nici în 20 de ani nu o să fac banii ei”

Războiul dintre George Burcea şi Andreea Bălan este departe de a se fi încheiat. Actorul a făcut noi declaraţii acide, la Ferma, despre mama fetiţelor sale. Totul a plecat de la Andreea Antonescu, căreia i-a spus în faţă că nu i-ar da imunitatea, dacă ar avea-o.

RomaniaTV.net
07 oct. 2020, 18:29
George Burcea, umilit de Andreea Bălan: „Mi-a zis că nici în 20 de ani nu o să fac banii ei”

Cu ce o afectează pe fosta mea soție dacă o dau afară pe Andreea Antonescu? Dacă vreau să-i fac rău soției mele, îi fac ei… nu-i fac Andreei Antonescu, că Andreea nu simte nimic. Sincer, dacă aș avea imunitatea aia, nu ți-aș da-o ție, crede-mă, pentru că au muncit și au făcut foamea aici.

Da, doar că ele două formează un întreg. Din orgoliu, aș da imunitatea altei persoane. Eu cu tine nu am venit să mă cert, Andreea. Ai crezut că eu te-am atacat și ai vrut tu să mă ataci pe mine… Nu vreau să mă bag cu Andreea Bălan sau cu Andreea Antonescu, în certuri, pentru că știu în ce zone duc anumite scandaluri. Mi-a zis că nici în 20 de ani nu o să fac banii ei”, a spus George Burcea la Ferma.

George Burcea şi Viviana Sposub sunt OFICIAL un cuplu. S-au sărutat în văzul lumii – FOTO EXCLUSIV

Nu are nicio legătură ce aveți voi acasă, cu situația de aici. Ai fost căsătorit doar cu jumătate din Andre, nu? Ele două sunt prietene foarte bune, au cântat o viață” a fost replica Mihaelei Rădulescu.

Andreea Antonescu nu s-a putut abţine şi a replicat: „Eu pe a mea o știu de 20 de ani. Întotdeauna iese adevărul la mijloc. E foarte ușor de prima pagină”.

Ce relaţie au Andreea Antonescu şi George Burcea

Vedeta va trebui să conveţuiască cu George Burcea, care se află în plin proces de divorț de prietena ei, Andreea Bălan. 

Cântăreaţa ştia de această situaţie, însă a mărturisit că nu va exista nicio relaţie de prietenie între ei, deoarece ea nu poate decât să fie de partea Andreei Bălan. Va păstra o relație de colegialitate cu George Burcea și nu va ezita să-i ceară ajutorul la Ferma, în cazul în care situația o va cere.

Am știut de la început că va fi o situație sensibilă între noi pentru că eu voi fi mereu de partea Andreei. Relația mea cu George a fost bună până într-un anumit punct, când mergeam la Andreea, el era acolo și vorbeam.

În Fermă, relația va fi de colegialitate, dacă voi considera că am nevoie de ajutorul lui, sigur că-l voi cere, sau dacă voi putea ajuta, o voi face fără să stau pe gânduri. Nu putem vorbi despre o relație de prietenie în cadrul acestui reality show, deoarece Andreea a fost, este și va fi parte din familia mea! Dar sigur vor fi alte persoane în Fermă cu care să încep o relație de prietenie, a spus Andreea Antonescu pentru Click!.