GEORGE COPOS PLAGIAT. Lovitură de TEATRU în scandalul de PLAGIAT al lui GEORGE COPOS

GEORGE COPOS PLAGIAT. George Copos susţine că proporţia pasajelor din cartea sa "Alianţe matrimoniale în politica principilor români din Ţara Românească şi Moldova în secolele XIV-XVI" susceptibile ca fiind plagiat este de 2 la sută, "limită acceptabilă", aceasta fiind de fapt concluzia unui raport al plagiarism-detector.com, un software de detectare a plagiatelor.

10 apr. 2015, 16:25
GEORGE COPOS PLAGIAT. Lovitură de TEATRU în scandalul de PLAGIAT al lui GEORGE COPOS

GEORGE COPOS PLAGIAT. „În legătură cu lucrarea «Alianţe matrimoniale în politica principilor români din Ţara Românească şi Moldova în secolele XIV-XVI», vă transmit ataşat Raportul de originalitate privind lucrarea. Raportul evidenţiază în conţinutul său elemente care pot fi considerate ca fiind plagiat. Însumând aceste elemente se poate observa că procentul de pasaje din lucrare susceptibil a fi considerat ca fiind plagiat este de 2 la sută, situându-se deci într-o limită acceptabilă”, susţine George Copos într-un comunicat de presă remis Mediafax.

Citeşte şi George Copos, prima reacţie după ce a fost acuzat de plagiat

GEORGE COPOS PLAGIAT. Documentul ataşat, transmis de George Copos, care conţine „Raportul de originalitate privind lucrarea”, este de fapt o analiză făcută cu un software, plagiarism-detector.com.

Citeşte şi George Copos riscă din nou închisoarea. Comisia de Etică cercetează posibilul plagiat

GEORGE COPOS PLAGIAT. Cartea lui Copos a fost înregistrată în acest software vineri, la ora 11.15, de către Gheorghe Orzan. Ca surse din care ar fi fost luate pasaje în cartea omului de afaceri sunt indicate trei site-uri: crestinortodox.ro (în proporţie de 0,6 la sută), parohie.ro (0,7%) şi lefo.ro (0,7%).