George Mihăiţă a vrut să-l cunoască pe Nuţu Cămătaru: „Să-l văd cum se poartă, cum se uită la tine”

George Mihăiţă a vrut să-l cunoască pe Nuţu Cămătaru. Pe data de 19 septembrie, a avut loc lansarea celui mai nou serial românesc, 'Clanul'. Producția reprezintă o adaptare în care telespectatorii vor avea ocazia să descopere lupta clasică dintre Poliție și mafie.

15 oct. 2022, 16:36
George Mihăiţă a vrut să-l cunoască pe Nuţu Cămătaru: „Să-l văd cum se poartă, cum se uită la tine”
George Mihăiţă a vrut să-l cunoască pe Nuţu Cămătaru

George Mihăiţă a vrut să-l cunoască pe Nuţu Cămătaru. Recent, Codin Maticiuc, unul dintre actorii serialului, a dezvăluit faptul că actorul a vrut să-l întâlnească pe celebrul interlop, chiar înainte de începerea filmărilor.

George Mihăiţă a vrut să-l cunoască pe Nuţu Cămătaru

Gândește-te că l-am dus pe George Mihăiță s-l cunoască, înainte să înceapă filmările. George Mihăiță a vrut să-l cunoască și să-l vadă, el cumva nu-l juca pe Nuțu, juca un astfel de lider, de om, de putere, de așa mai departe. Și a zis: ‘bă, mi-ar plăcea și mie să-l cunosc, să-l văd, cum se poartă, cum se raportează, cum se uită la tine.

Sincer, cred că i-ar fi plăcut să aibă și mai mult timp, adică în străinătate, în toate filmele străine se întâmplă asta ani de zile. Ori dacă există cu adevărat personajul, actorul se duce să cunoască personajul și stau împreună și lucrează, dacă nu, se duce într-un mediu similar”, a susținut Codin Maticiuc, în cadrul podcastului „La fileu’.

Citeşte şi: Codin Maticiuc, miştouri în rafală referitoare la amplasamentul vilei clanului Pian: „Ce-or fi zis ei? Bă, hai să fim aproape să ne fie uşor”

Codin Maticiuc s-a accidentat la filmările serialului Clanul

Actorul a povestit că s-a tăiat foarte rău în timpul unei scene, când trebuia să sară printr-un geam deschis şi a început să sângereze destul de tare.

Fostul crai de Dorobanţi a povestit că rana nu a fost gravă, însă a pierdut foarte mult sânge. În final, totul s-a terminat cu bine și au făcut haz de necaz.

Mi s-a părut funny la un moment dat, m-am tăiat, nu știu dacă se mai vede semnul, uite, eram într-o scenă… cu acțiune. Săream printr-un geam, deschis, nu-ți imagina că săream printr-unul de sticlă, dar săream, prin geam, mă puneam la pământ, eram cu Theo Rose într-o situație, cu împușcături, cu pistoale…

Și m-am tăiat la una dintre duble, într-un colț de table dintr-un perete. M-am ridicat și m-am sprijinit. Și a început să curgă sânge.

Vezi că nu e foarte mare tăietura, dar sânge a curs destul de mult. Probabil a fost tăietură mai adâncă sau o zonă mai vascularizată. N-a fost ceva îngrozitor, dar curgea sânge destul de mult. Și eu încercam să feresc să nu-mi curgă pe adidașii de joc, nu puteam să mi-i murdăresc de sânge și să filmăm.

Că încă nu trăsesem dublele, puteau să fie secunde dinainte. Nu poți fi când murdar, când nemurdar. Țineam mâna într-un fel ca să nu-mi murdăresc hainele și adidașii de joc și unul dintre regizori zice: Aaa, curge sânge! Lasă așa! Joacă așa! Sari acum cu sânge, sânge peste tot, stropești’.

M-am uitat la el și am zis ‘N-ai vrea să închidem rana asta ca să nu mă infectez și să aducem sânge fals, cum mai facem?’. De ce trebuie să împroști cu sângele meu peste tot, adică n-ai vrea să nu mă infectez… Ba da, ba da, ai dreptate’. Ne-am amuzat”, a povestit Codin Maticiuc.