George Nicolescu are probleme de sănătate. Artistul orb, de 73 de ani, nu se poate descurca singur: „Nu port pampers, dar am nevoie de ajutorul soției”

George Nicolescu are probleme de sănătate. Solistul de muzică ușoară, în vârstă de 73 de ani, care s-a născut orb, trăiește o adevărată dramă. După ce fost uitat de organizatorii de evenimente, are un alt necaz, problemele de sănătate se accentuează de la o zi la alta și nu se mai poate descurca singur.

14 sept. 2023, 10:25
George Nicolescu are probleme de sănătate. Artistul orb, de 73 de ani, nu se poate descurca singur: „Nu port pampers, dar am nevoie de ajutorul soției”
George Nicolescu are probleme de sănătate

George Nicolescu are probleme de sănătate. Artistul și soția lui sunt împreună de mai bine de cinci decenii. Iubirea lor a fost atât de puternică, încât au ales să devină și părinți, astfel că acum au doi copii mari: George Daniel (48 ani) și Luminița (43 ani), stabiliți de ani de zile în Spania.

Citește și: George Nicolescu, cântăreţul născut orb, abandonat de industria muzicală

George Nicolescu are probleme de sănătate

Sunt puțin bolnăvior în ultima perioadă și sunt tare supărat. Mă supără multe, mă supără sănătatea. Trebuie să fiu atent ce fac cam la tot. Îmi este foarte greu, de exemplu, să mă duc la baie, aștept acum să vină soția să mă ajute.

Nu port pampers, nu! Nu am ajuns chiar până acolo! Nu mă simt foarte bine, dar astea sunt valurile vieții. Am o familie frumoasă, mă mândresc cu familia mea”, a declarat George Nicolescu, pentru Click.ro.

Artistul s-a născut la Ploieşti, pe 12 martie 1950. În 1970 a debutat ca solist, câştigând primul loc la Festivalul „Tinereţe pe portativ”. Trei ani mai târziu a lansat primul său hit, „Eternitate”, după care a dat lovitura cu alte piese de top, „Prefă-te inimă în stea” şi „Mai avem nevoie şi de iarbă”.

George Nicolescu este compozitor şi interpret al imnului echipei de fotbal din oraşul natal, Petrolul Ploieşti.