George Puşcaş, în Premier League. Anunţul zilei vine din Italia

George Puşcaş, al doilea marcator de la Euro U21, va reveni la Inter Milano dupa falimentul celor de la US Palermo.

28 iun. 2019, 13:37
George Puşcaş, în Premier League. Anunţul zilei vine din Italia

George Puscas va reveni in proprietatea lui Inter Milano dupa falimentul lui Palermo. Sicilienii nu s-au mai inscris in Serie B pentru sezonul urmator si nu vor mai achita clauza de cumparare a atacantului de la Inter, de 3,5 milioane de euro.

George Puşcaş, aproape de revenirea la Inter Milano. Atacantul mai are un pas până la reîntoarcerea pe San Siro

Astfel, atacantul roman va reveni in proprietatea lui Inter, la care a fost legitimat inca din 2013. Inter l-a imprumutat pe george Puscas la Bari, Benevento si Novara inainte sa-l cedeze la Palermo sub forma de imprumut cu clauza de cumparare definitiva.

„Inter Milano are probleme cu fair-play-ul financiar si nu poate sa faca transferuri, astfel ca romanul va fi vandut imediat ce va reveni in proprietatea lor”, scrie Corierre dello Sport.

George Puşcaş, golgheterul „tricolorilor”, prima reacţie după eliminarea dramatica de la EURO 2019

George Puscas ar putea ajunge in Premier League. Sheffield United, care a promovat, vrea sa-l transfere pe atacantul roman, iar o fosta glorie a clubului englez il compara pe George Puscas cu legendarul Alan Shearer, cel mai bun marcator all time al fotbalului englez.

„george Puscas imi aminteste de Alan Shearer. Nu este foarte rapid pe teren, dar este foarte puternic si un bun finalizator. Stim ca are puterea fizica pentru a-si domina adversarii”, a spus Andy Hinchcliffe.