George Simion a declarat în SUA că a fost arestat în România pentru promovarea adevărului. Liderul AUR, desfiinţat după vizita în America VIDEO

George Simion, liderul AUR, a stârnit controverse după ce a afirmat în SUA, în fața unor jurnaliști apropiaţi de Donald Trump, că a fost arestat de multe ori în România din cauza promovării adevărului, pe care autoritățile îl vor ascuns.

28 feb. 2024, 19:36
George Simion a declarat în SUA că a fost arestat în România pentru promovarea adevărului. Liderul AUR, desfiinţat după vizita în America VIDEO
George Simion a declarat în SUA că a fost arestat în România pentru promovarea adevărului. Liderul AUR, desfiinţat după vizita în America

George Simion a declarat în SUA că a fost arestat în România pentru promovarea adevărului. Liderul AUR a fost întrebat în timpul unui interviu de o jurnalistă despre presupusele sale arestări, iar acesta a aprobat din cap!

„Ați condus mitinguri masive, ați fost arestat de multe ori ba chiar ați fost și la închisoare”, a spus o jurnalistă în timpul unui interviu cu George Simion. Conform imaginilor, liderul AUR a dat aprobator din cap! „Eu promovez adevărul. Ne luptăm cu cenzura în România”, a spus George Simion.

Într-un alt interviu, George Simion a susținut că el este „cel mai antirus lider politic din România”.

Citeşte şi: George Simion, liderul mişcării „Basarabia e România”, rămâne indezirabil în Republica Moldova până în 2028. Decizia este definitivă

După ce s-a întors la București, George Simion a organizat un miting fără autorizație în față vilei din Aviatorilor despre care presa a sugerat că ar urma să devină locuința de protocol a lui Klaus Iohannis.

Liderii AUR s-au aflat săptămâna trecută la Washington, la „cea mai mare conferință republicană: CPAC / The Conservative Political Action Conference”.

Liviu Iolu, fost purtător de cuvânt al Guvernului Cioloș, a remarcat discrepanța dintre atitudinea liderilor AUR în SUA și discursul lor de acasă, subliniind faptul că aceștia se prezintă ca patrioți la Washington, dar critica politica externă a României la nivel local. „Toată floarea aurista, în frunte cu Simion, Piperea și Terhes, e în Washington ploconindu-se ca Dragnea acum 5 ani să prindă o poză cu Trump. Dar acasă se dau viteji spunând că nu vor să fim colonie a SUA”, a declarat Liviu Iolu.