George Simion a dezvăluit cu ce se ocupă sora sa: ”Sper să nu aibă prea multe greutăți din cauza carierei mele politice”

Deputatul George Simion are o soră despre care nu se știu multe lucruri, dar președintele AUR a dezvăluit că aceasta este de profesie judecător și tocmai de aceea speră că nu îi face prea multe probleme.

26 apr. 2023, 11:04
George Simion a dezvăluit cu ce se ocupă sora sa: ”Sper să nu aibă prea multe greutăți din cauza carierei mele politice”

George Simion a mărturisit că își iubește mult sora, alături de care a copilărit și a simțit unele lipsuri. Cei doi au mers pentru prima dată la mare împreună, dar și când s-a dechis primul McDonalds din Capitală.

Părinții lui George Simion erau economiști și aceștia nu își permiteau prea multe. Acesta a spus că părinții lui nu și-au permis mereu să aibă tot ce voiau.

„Am copilărit și cu sora, o iubesc mult, vă dați seama, sper să nu aibă prea multe greutăți din cauza carierei mele politice. Pe amândoi ne duceau părinții, dar mai mult mătușa, la mare, vara. Am fost cu sora când s-a deschis primul McDonald′s în București.

N-am mers și cu mama și cu tata pentru că era scump la McDonald′s. Eram o familie medie, v-am spus, și mama și tata economiști, dar nu câștigau suficient”, a povestit acesta în podcastul lui Adrian Artene.

Citește și: Sărbătoare mare în familia lui Dan Şucu. Omul de afaceri şi-a sărbătorit ziua de naştere: „Tot astăzi, se împlinesc 16 ani de când ne-am căsătorit”

Acum, George Simion nu mai este fanul băuturii Coca-Cola și nici al hamburgerilor. Nu i se mai par a fi ceva special așa cum i se părea când era copil.

„Am crescut mult de atunci ca societate. Nu ni se mai pare o Coca-Cola sau un hamburger ceva deosebit. Ba din contra, vedem că nu au tocmai efecte bune pentru sănătate.

Probabil fusesem ținuți ca societate, mie mi-e greu să vorbesc, sunt născut în 1986, dar probabil fusesem ținuți fără acces la unele chestiuni care ar fi trebuit să reprezinte occidentul”, a spus acesta.

Citește și: Klaus Iohannis, despre propunerile din coaliție privind supraimpozitarea veniturilor bugetarilor: „Dacă vrem să umblăm la salarii şi impozitare, ok, dar hai să o facem pe tot sistemul”

Sora lui George Simion, judecătoare în locul unde Constantin Simion a primit doar o amendă penală pentru bătăile date oamenilor legii

Astfel, tatăl lui George Simion, președintele AUR, a bătut cinci polițiști, la interval de câteva luni. Prima data, în ziua de 5 septembrie 2016, când a agresat doi polițiști de la Secția 11, a doua oară, când a bătut, pe 15 aprilie 2017, trei polițiști de la Secția 13.

Pe lângă acestea, Constantin Simion a fost obligat să achite unui polițist agresat daune morale 2000 de lei și altuia, 1000 de lei. Interesant este și faptul că fiica bătăușului, și sora liderului AUR, este judecătoare chiar la judecătoria unde Constantin Simion a primit doar o amendă penală pentru bătăile în serie aplicate polițiștilor și pentru scandalurile create.