Sărbătoare mare în familia lui Dan Şucu. Omul de afaceri şi-a sărbătorit ziua de naştere: „Tot astăzi, se împlinesc 16 ani de când ne-am căsătorit”

Sărbătoare mare în familia lui Dan Şucu. Ziua de 25 aprilie are o semnificaţie importană pentru omul de afaceri, pe lângă faptul că îşi sărbătoreşte ziua de naştere, a împlinit 60 de ani, aniversează şi căsătoria cu soţia lui, Diana. Cei doi au împreună doi băieţi.

26 apr. 2023, 08:55
Sărbătoare mare în familia lui Dan Şucu. Omul de afaceri şi-a sărbătorit ziua de naştere: „Tot astăzi, se împlinesc 16 ani de când ne-am căsătorit”
Sărbătoare mare în familia lui Dan Şucu

Sărbătoare mare în familia lui Dan Şucu. Diana, soţia afaceristului, a făcut o postare pe reţelele de socializare în care îi face partenerului ei o urare emoţionantă.

Mulțumim, Mama Mioara (mama domnului Șucu, n.r.), pentru minunea din viețile noastre! Să ne trăiască mulți ani! Să fie toată viața iubit de Dumnezeu! La mulți ani, iubitule! Bărbatul meu iubit! Te iubesc!”, a scris Diana Șucu, în dreptul fotografiilor publicate pe contul său de Instagram.

Citeşte şi: FOTO: Dan Șucu, acuzat că și-a înșelat soția cu prezentatoarea TV. Reacția sexy-blondinei

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sucu Diana (@sucudiana)

Sărbătoare mare în familia lui Dan Şucu

Astăzi sărbătorim două evenimente importante. Este ziua de naștere a soțului meu și, tot astăzi, se împlinesc 16 ani de când am devenit oficial soția lui Dan!

Pe 4 august 2005, iubitul meu m-a cerut de soție, iar pe 25 aprilie 2007 am oficializat relația noastră. Îmi doresc să fim sănătoși și fericiți împreună încă 60 de ani de acum înainte.

Nu avem timp de vacanţă! Avem o perioadă complicată, Dani are examene și se pregătește intens. Plus că amândoi băieții sunt foarte focusați în aventura Rapid!

Ei se antrenează zilnic și au meciuri în fiecare săptămână, așa că nu avem acum timp și de vacanță. Iar noi, ca părinți, nu am plecat niciodată fără copii”, a spus Diana Șucu, pentru Click.ro.

Cum a cucerit-o milionarul pe fosta prezentatoare de la TVR

Fosta prezentatoare de la TVR este căsătorită cu unul dintre cei mai bogați oameni de afaceri din România. Dan Șucu a creat cel mai buternic brand românesc de mobilă și a ajuns să deţină 50% din acțiunile Rapidului.

Soția milionarului a dezvăluit cum a fost momentul în care afaceristul a cerut-o de soție. Femeia i-a spus ”DA” lui Dan Șucu, iar la un an distanță a devenit mamă, conform playsport.ro

4 august 2005, ziua în care iubitul meu a îngenuncheat și m-a cerut de nevastă, practic ziua în care am devenit soție. Îi mulțumesc pentru că mă iubește, mă respectă și are grijă de mine. Îi mulțumesc pentru că a ales să-și împartă fiecare clipă cu mine. La mulți ani, iubirii noastre!”, scria Diana Șucu în anul 2021, pe rețelele de socializare.

Cei doi au o familie frumoasă și se iubesc ca la început, iar împreună au doi băieți mari.

Nu știu dacă există căsnicie perfectă, trebuie să fii tolerant, să ne respectăm partenerul. Sunt câteva idei de bază care stau la temelia unei relații.

Eu cred că respectul este foarte important. Și să ajungi să fii într-o relație de prietenie cu partenerul de lângă tine. Să nu-ți fie teamă să-l întrebi absolut orice. Eu cu Dan discutăm în fiecare zi, de 10 ori pe zi, la telefon. Este persoana care mă calmează, care mă liniștește, țin cont de punctul lui de vedere întotdeauna”, a declarat Diana Șucu.