George Simion a dezvăluit salariul primit de la Parlament. Cât a încasat pe luna noiembrie și ce a făcut cu banii VIDEO

George Simion, co-președintele AUR,  s-a filmat când a mers să-și ridice drepturile bănești de la Parlamentul României. Deputatul a lansat și câteva ironii la adresa colegilor din celelalte partide, despre care spune că pleacă în Dubai pe banii românilor!

10 dec. 2021, 16:07
George Simion a dezvăluit salariul primit de la Parlament. Cât a încasat pe luna noiembrie și ce a făcut cu banii VIDEO

George Simion a dezvăluit salariul primit de la Parlament. Deputatul AUR s-a filmat chiar în momentul când a mers să-și ridice drepturile bănești. Pe luna noiembrie, George Simion a încasat 12.000 de lei!

George Simion a dezvăluit salariul primit de la Parlament

„Ca să înțelegeți voi cât câștigă un parlamentar, în plicurile astea sunt bani. Pui de chirie, pui de diurnă, pui de transport… Păi, vreți să se transporte singuri parlamentarii până în Dubai? Opt parlamentari pleacă în Dubai. Gorghiu, Cîțu, Fenechiu, unul de la UDMR. Din banii voștri! Statul român dă vreo 12.000 de euro pe lună doar așa… ce vedeți și ce vă arăt eu! Erau prea săraci, nu-și permiteau din banii lor să își plătească un Crăciun în Dubai, așa că se duce Gorghiu, cu Fenechiu, cu Cîțu, frumos în Dubai, pe banii voștri, românilor! Uite, ca să vă arăt… 12.168 de lei. 90% din această sumă eu o donez în fiecare lună”, a spus George Simion într-un video postat pe pagina sa de Facebook.

George Simion, furios pe ambasadorul LGBT care s-a pozat în chip de Fecioară Maria cu barbă. „E un accident al naturii. Ar fi îndrăznit să facă la fel şi cu profetul Mahomed?”

George Simion, 35 de ani, este fondator al Platformei Unioniste Acțiunea 2012 și al Alianței pentru Centenar. Este autorul cărții „Blocați în labirint”, o radiografie a parcursului Republicii Moldova, de la apariția sa ca stat și până în ziua de astăzi. Alături de Claudiu Târziu, George Simion este co-președinte al partidului AUR (Alianța pentru Unirea Românilor).

Sondaj Avangarde: PSD 40%, PNL 17%, AUR 15%, iar USR 11%. George Simion, aproape de cifrele lui Florin Cîţu