George Simion acuză PSD de blat cu multinaţionalele: „Nu înglobează la nicio companie multinaţională cifra de 1% pe valoarea şi totalul tranzacţiilor efectuate într-un an”

Preşedintele AUR, deputatul George Simion, a afirmat miercuri că marii contribuabili nu vor fi impozitaţi cu 1%, aşa cum s-a anunţat, susţinând că este o formulă de calcul “mai complicată”, care nu înglobează “sub nicio formă”, la nicio multinaţională, acest procent.

29 sept. 2023, 08:50
George Simion acuză PSD de blat cu multinaţionalele: „Nu înglobează la nicio companie multinaţională cifra de 1% pe valoarea şi totalul tranzacţiilor efectuate într-un an”

“Cu privire la măsurile fiscale, vrem să denunţăm faptul că nu se impozitează cu 1% marii contribuabili, aşa cum s-a anunţat. Este o formulă de calcul mai complicată, care nu înglobează, sub nicio formă, la nicio companie multinaţională cifra de 1% pe valoarea şi totalul tranzacţiilor efectuate într-un an”, a susţinut George Simion, la o conferinţă de presă.

În acest context, el a precizat că AUR se opune eliminării treptate a plăţii cu numerar din România şi a schimbării monedei naţionale, măsură care va trece de Parlament prin asumarea răspunderii Guvernului Ciolacu, “dacă USR nu va semna pentru moţiunea de cenzură”.

Citeşte şi: Gigi Becali, despre cazul de corupție al lui Dumitru Buzatu, baronul de Vaslui care a fost prins cu șpaga 1.25 mil. lei: „Asta m-a deranjat mai mult decât mita”

“AUR se opune eliminării treptate a plăţii cu numerar din România şi a schimbării monedei naţionale. Avem o singură monedă, ea se numeşte leu, o poţi folosi pe teritoriul suveran al ţării. Ceea ce face PSD şi Marcel Ciolacu asupra pensionarilor, asupra mediului rural şi asupra locuitorilor din micile oraşe, este o crimă. Limitarea la a plăti numai un plafon maxim de 1.000 de lei va aduce grave disfuncţionalităţi în mai mult de jumătate din ţara noastră. Şi asta trece de Parlamentul României prin asumarea răspunderii, dacă USR-ul nu va veni şi nu va semna pentru moţiunea de cenzură”, a transmis Simion, potrivit Agerpres.

Citeşte şi: Marcel Ciolacu, anunţ important pentru mii de români: „Mă voi duce personal acolo”


Sfântul Andrei
Sfântul Andrei