George Simion, „boicotat” la Târgul Gaudeamus. Relatarea făcută de CTP pe Facebook: „Asta cu familia e o amenințare de tip mafiot?”. Liderul AUR: „Fake news”

Liderul AUR s-a împărţit ieri între proteste în benzinării şi acfivităţi culturale, dar a doua parte se pare că nu a ieşit aşa cum ar fi vrut George Simion.

11 dec. 2022, 08:20
George Simion, „boicotat” la Târgul Gaudeamus. Relatarea făcută de CTP pe Facebook: „Asta cu familia e o amenințare de tip mafiot?”. Liderul AUR: „Fake news”

Update: George Simion califică drept fake news informaţia şi neagă că ar fi fost însoţit de gărzi de corp, spunând că persoanele care îl însoţeau erau trei colegi de partid.

”De fapt, eu am stat în total circa două ore la târgul de carte, am salutat şi am fost salutat de sute de oameni (nu neapărat că m-ar simpatiza persoanele respective), iar de plecat am plecat pentru că mă grăbeam la un post de televiziune nu că m-ar fi fugărit cineva”, afirmă Simion.

El spune că şi-a cumpărat cărţi şi că, deşi s-a întâlnit cu persoane considerate ”adversari politici serioşi”, nu şi-au adresat injurii.

Liderul formațiunii politice AUR, George Simion, a participat sâmbătă, 10 decembrie, la târgul de carte Gaudeamus. Însă primirea politicianului nu a fost cum se aștepta.

Astfel că dialogul dintre el și prima persoană care i-a ieșit în cale este absolut savuros. Simion este acuzat că nu știe să citească. Discuția dintre cei doi a fost postată de jurnalistul Cristian Tudor Popescu pe pagina sa de Facebook:

”Cum a fost întâmpinat George Simion la Gaudeamus: „Sunteți o rușine!”

În după-amiaza zilei de sâmbătă, la Târgul de carte „Gaudeamus”, și-a făcut apariția, însoțit de gărzi, George Simion, președintele AUR.

Obișnuit să fie înconjurat doar de oamenii bine instruiți de către aparatul de Partid, Simion a întins mâna primei persoane care i-a ieșit în cale.

– Bună ziua, spune Simion.

– Bună ziua, nu aveți ce căuta aici, răspunde persoana.

– De ce nu?

– Dumneavoastră nu știți să citiți, vă faceți de râs.

George Simion a început boicotul la adresa OMV Petrom: ”Nu mai alimentați de la acești austrieci împuțiți”
– Știți dumneavoastră sigur chestia asta? întreabă Simion.

– Da, sunteți o rușine!

– Să vă dea Dumnezeu sănătate!, îi spune Simion, apoi pune mâna pe umărul persoanei de lângă și continuă: și familiei dumneavoastră.

– Asta cu familia e o amenințare de tip mafiot?

Simion a părăsit rapid perimetrul, acompaniat de privirile încruntate ale celor din alai, care ținteau cele două elemente dușmănoase, și și-a continuat traseul prin zonele mărginase ale târgului, unde se găsesc editurile mici.

Nicolae Cotruț”, se arată în postarea CTP

VIDEO George Simion, un nou protest dur anti-Austria: Zeci de oameni au blocat pompele la Piteşti si au scandat: „Vrem Petrom-ul înapoi” UPDATE

George Simion, după protestul din benzinărie: „99% dintre români sunt afectați de faptul că sunt prețuri mari la pompă”

Aproximativ 200 de oameni, au blocat, astăzi, o benzinărie OMV Petrom din Piteşti, acolo unde au protestat faţă de decizia Austriei de a refuza aderarea României la Schengen.

”Știți cum este? Politicienii români spun că nu mai trebuie să mergem în Austria la ski și la shopping. 99,9% dintre români nu merg la ski și la shopping în Austria. Le dau o veste: 99% dintre români sunt afectați de faptul că sunt prețuri mari la pompă, de faptul că nu avem gaze naturale extrase încă și nu există un plan concret de a extrage gazele naturale din Marea Neagră, în sensul ăsta Austria favorizând Rusia în mod clar.

Și lemnele cu care ar trebui să se încălzească mare parte din populația rurală care există lângă păduri nu sunt accesibile pentru această populație pentru că anumite companii austriece taie aceste lemne și le duc direct în Ungaria, în Austria, se încălzesc austriecii, ungurii, iar noi nu avem voie”, a declarat George Simion.

George Simion a anunţat că protestul de astăzi, dintr-o benzinărie OMV Petrom din Piteşti şi la Galaţi se va repeta şi în zilele următoare la Craiova sau Ploieşti.