George Simion recunoaşte de ce a fost, de fapt, exclusă Diana Şoşoacă din AUR: „Dacă era după mine, nu ajungeam acolo”

George Simion a fost invitat în emisiunea lui Denise Rifai, în care a fost provocat să răspundă la cele mai incomode întrebări. Printre acestea, s-a aflat şi aceea referitoare la excluderea Dianei Şoşoacă din AUR.

01 nov. 2021, 00:27
George Simion recunoaşte de ce a fost, de fapt, exclusă Diana Şoşoacă din AUR: „Dacă era după mine, nu ajungeam acolo”

Întrebat dacă a exclus-o pe senatoarea Diana Şoşoacă din AUR de teamă că aceasta i-ar fi putut confisca partidul, George Simion a răspuns că excluderea senatoarei nici măcar nu a fost decizia lui.

Dacă era dupa mine, nu ajungeam acolo, dar scandalurile de la Senat deveniseră zilnice. E loc sub soare pentru toată lumea şi există necesitatea unui front comun. Eu sunt unionist, eu ştiu sa fac echipă şi cred cu tărie că unirea face puterea. Eu mă feresc întotdeauna să aduc acuzaţii membrilor sau foştilor membri ai echipelor din care fac parte, pentru că eu sunt jucător de echipă„, a explicat liderul AUR în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai„.

Citeşte şi Diana Șoșoacă intră în restaurante fără certificat verde: Mi-a cerut acel pașaport și am pus Constituția pe masă!

George Simion, despre femei: „Sper ca viitoarea mea soţie să-mi fie superioară intelectual”

Şi pentru că tot a venit vorba despre femei inteligente, George Simion a fost întrebat dacă consideră că femeile le sunt inferioare bărbaţilor, aşa cum susţinea colegul său de partid, Sorin Lavric.

Sub nicio formă. Ba, chiar, sper ca viitoarea mea soţie să-mi fie superioară intelectual, va avea multe de suportat: drumuri prin ţară, presiuni din partea societăţii. Anul viitor, mă voi căsători, dar până atunci o ţin ascunsă pentru că sunt într-o postură în care e dificil, fiecare gest al ei o să fie judecat„, a spus liderul AUR.

Citeste si Două petiţii online cer ca Diana Şoşoacă să fie anchetată penal şi să i se ridice imunitatea

Reamintim că Sorin Lavric, președinte al Senatului AUR, a scris într-o carte publicată în 2019 că nu poate să admire femeile pentru că nu consideră că aceastea ar putea fi „deasupra bărbaților”. El are și alte numeroase considerații jignitoare la adresa femeilor.

Nu sunt un admirator al sexului frumos. Admirația cere recunoașterea ab initio a unei relații de superioritate: admiri pe cineva pe care îl bănuiești a fi deasupra ta, pe când femeia poate fi cel mult dorită, dar în nici un caz admirată”, a scris Lavric în cartea „Decoct de femeie”.