George Simion, co-preşedinte AUR: „Mi-am vândut apartamentul ca să particip la alegeri”

George Simion co-președintele AUR, care a reuşit o performanţă istorică, obţinând un scor de aproximativ 9% la alegerile parlamentare, a dezvăluit pentru Aleph News că și-a vândut apartamentul anul trecut pentru a candida la alegeri.

07 dec. 2020, 14:20
George Simion, co-preşedinte AUR: „Mi-am vândut apartamentul ca să particip la alegeri”

George Simion, co-președintele AUR, susţine că nu are nicio bogăţie, lucru confirmat şi de declaraţia de avere depusă în vederea candidaturii la parlamentare.

„Nu am nicio bogăție, am vândut apartamentul anul trecut pentru a candida la alegeri. Doctrina conservatoare bazată pe 4 piloni, familia, credința, libertatea. De 15 ani activez, fac proteste. Am făcut campanie în fiecare județ al țării, toți cunoscuții mei sunt candidați, partidul are 8.000 membri, jumătate sunt din Diaspora.”, a spus Simion pentru Aleph News.

George Simion are trecut în declaraţia de avere doar un salariu de 3200 de lei

Averea lui George Simion este practic inexistentă, conform documentului, care arata ca George Simion nu are pe numele sau nicio proprietate, singurul sau bun fiind o masina Ford Fiesta fabricata in 2006, scrie Ziare.com.

Declaratia de avere a lui George Simion mai arata ca acesta nu are niciun cont bancar, iar singurele sale venituri au fost in 2019 au fost in valoare de de 38.322 de lei (3.200 de lei lunar), salariul de director de marketing la firma Ideal Proiect Arhitecture&Engineering S.R.L.

„Sunt un tânăr de 34 ani, din Focșani, mama mea e din Vrancea, acolo m-am născut, iar tata e din Ialomița. Am făcut școala la București, la Gheorghe Lazăr, în administratie și afaceri. Masterul l-am făcut la Iași, doar acolo se studia istoria comunismului. Am avut firmă de haine, magazin pe Calea Moșilor, am scris, am avut 3 site-uri, muncesc de la 14 ani. Îmi iubesc țara, mai mult n-am putut face pentru România, voi face de acum încolo.”, se recomandă George Simion.

Citeşte şi: Magnatul Bobby Păunescu, fără mască, a sărbătorit lângă liderii AUR intrarea acestora în parlament