Guvernul lui Cîţu e cel mai „urât” cabinet după Revoluţie. A reuşit să înregistreze 281 de voturi pentru moţiunea de cenzură!

Florin Cîţu stabileşte record după record. După ce a reuşit să rămână fără miniştrii esenţiali în plină pandemie, acesta a adunat nu mai puţin de 281 de voturi la moţiunea care i-a dictat demisia.

05 oct. 2021, 15:18
Guvernul lui Cîţu e cel mai „urât” cabinet după Revoluţie. A reuşit să înregistreze 281 de voturi pentru moţiunea de cenzură!

Guvernul lui Cîţu e cel mai „urât” cabinet după Revoluţie. Cabinetul PNL-UDMR a fost demis cu cel mai mare număr de voturi înregistrat după 1990. Guvernul Cîțu a spart recordul înregistrat de fostul Guvern Orban care a fost demis în 2020 cu 261 de voturi.

Guvernul lui Cîţu e cel mai „urât” cabinet după Revoluţie. A reuşit să înregistreze 281 de voturi pentru moţiunea de cenzură!

„Moţiunea PSD a trecut cu un scor istoric de 281, cu adevărat susţinută de AUR şi USR PLUS. Era necesar ca Guvernul Cîţu să plece acasă. În 30 de ani românii n-au avut de-a face cu un guvern mai cinic. Să-şi asume această reponsabilitate public. Nu sunt adeptul isteriilor politice. În acest moment constituţional, totul e la Klaus IOhannis. Sperăm că a realizat că a fost un guvern catastrofal”, a declarat Marcel Ciolacu.

De altfel, pentru a încerca să întoarcă voturile, Președintele României, Klaus Iohannis, și-a amânat plecarea la ședința Consiliului European, după ce Guvernul Cîțu a picat cu un scor istoric de 281 de voturi.

„Florin Cîțu a fost demis. Toți parlamentarii USR PLUS au votat pentru plecarea prim-ministrului care a aruncat România în haos. USR PLUS cere responsabilitate din partea PNL și a președintelui Klaus Iohannis. Prea multe luni, România a fost prizoniera congresului PNL. De astăzi, alegerea e simplă: un guvern cu USR PLUS sau cu PSD”, au scris reprezentanții formațiunii pe Facebook.

Citeşte şi: Florin Cîţu: „Colegii de la PSD caută despre Kafka în telefoane”. Marcel Ciolacu: „Florine, Superman, ai căzut în cap! Domnule Barna, sper să nu vă cadă bilele azi”
Aceștia susțin că Florin Cîțu a fost demis pentru toate reformele blocate în ultimele luni, pentru eșecul campaniei de vaccinare, pentru folosirea banilor și a funcțiilor publice pentru cumpărarea voturilor la congresul PNL.

„România poate merge mai departe doar cu premier care să nu blocheze reformele așteptate de 30 ani și cerute de milioanele de români care în urma cu doar un an votau USR PLUS și PNL. Premierul acesta nu e Florin Cîțu”, a mai transmis USR PLUS.

Citeşte şi: Moţiunea de cenzură împotriva lui Cîţu a trecut. Când vor ajunge partidele în faţa lui Klaus Iohannis pentru consultări