George Simion: „E planul globaliștilor, de a ne controla. Se va limita numărul tranzacțiilor cu numerar și se va introduce moneda digitală” | EXLCUSIV

George Simion a vorbit duminică seara, la România TV, despre cele mai arzătoare probleme ale românilor. Cea mai importantă, sărăcirea accelerată. 

06 nov. 2022, 22:54
George Simion: „E planul globaliștilor, de a ne controla. Se va limita numărul tranzacțiilor cu numerar și se va introduce moneda digitală” | EXLCUSIV

George Simion a acuzat băncile străine din România și instituțiile de stat de cartelizare.

„Consiliul Concurenței a spus acest lucru. Avem companii străine aici, care nici măcar nu au sediu în țara asta, care  doar își desfășoară activitatea aici. E cazul ING Bank, a dublat ratele românilor. Toți acești bani plătiți de români merg afară. 

Trebuie să vă conformați altfel sunteți executat, așa a dictat Parlamentul. Avem multe instituții de control care nu îndrăznesc să intervină  (…)

BNR are o dobândă de referință, după care băncile ar trebui să se ia (n. r. – pentru ROBOR). Ar trebui să fie un prag suportabil pentru populație. Dacă nu-ți convine un operator bancar, te muți la altul, pentru că ești în capitalism. Dar dacă s-au înțeles toți între ei, devii sclavul lor. Statul trebuie să intervină! „, a declarat George Simion, la România TV.

În plus, deputatul român a vorbit și despre noua tendință pornită din Occident, reducerea forțată a tranzacțiilor cu numerar.

„E un plan al globaliștilor, de a ne controla și a introduce o monedă digitală. Parlamentari de la PSD, precum Ștefan Radu Oprea și Tuță, de la PNL, au un proiect care va trece repede prin Parlament, spun ei. Fiecărui român i se va aloca un cont bancar. Se va limita numărul tranzacțiilor cu numerar. Până acum, în Italia era 1.000 euro. Noul guvern conservator, al Giorgiei Meloni, va interveni. Va fi ridicată limita la 5.000 – 10.000 de euro. 

Noi facem conturi bancare pentru bănci antiromânești, care exportă banii românilor munciți din greu”, a mai comentat liderul AUR.

 

George Simion așteaptă cu sufletul al gură victoria Partidului Republican, din SUA

 

Pe 8 noiembrie vor avea loc alegeri în SUA, iar George Simion îi susține pe republicani, partid conservator, cu care AUR împărtășește valori comune, a mai susținut parlamentarul.

„Republicanii vor câștiga acolo. Democrații susțin aceste curente – se aruncă cu vopsele pe opere de artă, se dărâmă statui. Susțin BLM, curentul woke – sărută picioarele afroamericanilor pentru ceea ce s-a întâmplat acum 200 de ani. Cer toalete pentru tot felul de genuri, la fel cu educația sexuală în școli. Partidul Republican are aceeași viziune cu cea a AUR și a Georgiei Meloni, din Italia. 

Și noi mai avem o problemă! Sărăcia! S-au scumpit mult alimentele. Soluția nu e mărirea pensiei de la 1.000 la 1.100 de lei. Soluția e modelarea veniturilor la valoarea coșului minim de cumpărături”, a mai transmis George Simion.