George Simion, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu, la moţiunea de cenzură: Una vorbim, alta fumăm! Spitalele din România sunt instituţii de omorât oameni!

Liderul AUR l-a acuzat, luni, pe ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, la dezbaterea moțiunii simple îndreptate împotriva acestuia în plenul Camerei Deputaților, că nu a luat măsurile promise după incendiul de la Matei Balș.

15 feb. 2021, 18:51
George Simion, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu, la moţiunea de cenzură: Una vorbim, alta fumăm! Spitalele din România sunt instituţii de omorât oameni!
Mediafax FOTO

George Simion, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu, la moţiunea de cenzură. Acesta spune că în acest moment, spitalele din România sunt instituţii de omorât oameni.

George Simion, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu, la moţiunea de cenzură. Anunţul făcut de liderul AUR

„Avem 21 de morti si n-am vazut masurile, dle ministru, pe care le-ati promis. In spitale se plimba mortul de la unul la altul. Una vorbim si alta fumam. Am vazut ca a venit taticul Cioloș sa va ia apararea. Din pacate spitalele din Romania sunt institutii de omorat romani”, a declarat George Simion.

„Când se urcă scroafa-n pom, cine tace nu e om”, a spus George Simion, în plenul Camerei Deputaților. „Cam asta se întâmplă în zilele noastre, pentru că deja au trecut două săptămâni, avem 21 de morți și nu am văzut măsurile, domnule ministru”.

„Ne-ați promis că veți lua niște măsuri cu privire la spitalele din România unde se plimbă din păcate mortul de la unul la altul și țara este îngropată. Din păcate, una vorbim și alta fumăm. Domnule ministru, am văzut că a venit «tăticul» Cioloș să vă ia apărarea. Din păcate, spitalele din România, plimbate de la un ministru la altul, sunt instituții de omorât români”, a continuat el.

A fost scandal la moţiunea împotriva ministrului Voiculescu. Se pare că social-democraţii au venit cu pancarte împotriva ministrului Sănătăţii.

De asemenea în sala de plen erau prezenți și voiau să asiste la citirea și dezbaterea moțiunii simple și europarlamentarii Dragoș Pîslaru și Dacian Cioloș. Ei nu sunt membri ai Parlamentului României, nu sunt deputați, iar social-democrații au cerut evacuarea lor din sala de plen. De altfel, Dragoș Pîslaru și Dacian Cioloș vor asista din balcon.

PSD a depus, miercurea trecută, în plenul Camerei, moţiunea simplă intitulată „Incompetenţa şi lipsa de asumare ucid! Vlad Voiculescu, un pericol pentru sănătatea şi viaţa românilor”, semnată de 109 deputaţi social-democraţi. În moţiune, deputaţii PSD cer demisia ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu, motivând că în timpul care s-a scurs de la învestirea lui au văzut „atât de multă incoerenţă, lipsă de profesionalism şi de asumare cât nu s-a văzut în ultimii 30 de ani”.

Citeşte şi: Scandal la moţiunea împotriva ministrului Voiculescu. Cioloş şi Pâslaru, daţi afară din plen. Alexandru Rafila: Suferă de amnezie!