George Simion: Ne-a sunat şi Rareș Bogdan înainte de moţiune: „Hai că o rezolvăm”. Era şocat că nu le-am cerut nimic

Co-liderul AUR susţine că sunt mai multe înregistrări depuse la DNA legate de tentative de mită înaintea moţiunii de cenzură.

06 oct. 2021, 23:37
George Simion: Ne-a sunat şi Rareș Bogdan înainte de moţiune: „Hai că o rezolvăm”. Era şocat că nu le-am cerut nimic

George Simion a declarat, miercuri seară, la România TV, că membrii formațiunii sale politice au fost sunați și de prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, pentru a-i convinge să retragă moțiunea de cenzură.

George Simion susține că a vorbit cu Rareș Bogdan care i-ar fi spus ”că o rezolvăm” și că ”nu e bine să se bage în Congresul PNL”: ”Ne-a sunat și Rareș Bogdan cu ”Hai că o rezolvăm”, că ”Nu e bine, de ce vă băgați voi acum în Congresul PNL? Retrageți-vă moțiunea”. Era șocat că nu le-am cerut nimic”, a declarat George Simion.

EXCLUSIV George Simion: „Noi suntem dispuşi să dialogăm cu toate partidele, mai puţin cu extremiştii lui Cîţu”
„Ciprian (n.r: parlamentarul care a depus plângere la DNA pentru tenativă de mită)a fost abordat sa se intalneasca cu Rares Bogdan. Rares Bogdan ne-a sunat si pe noi sa retragem motiunea, ne spunea ca nu e bine sa ne bagam noi in alegerile din PNL. Apoi a transmis mesajul ca nu am cerut nimic. Eu i-am spus ca ne deranjeaza faptul ca ne face extremisti, pentru ca noi suntem in familia conservatoare, nu suntem extremisti.

Colegul nostru era la Timisoara si a fost preluat de Sandru, pentru ca Rares Bogdan era la Bucuresti. Treptat vom mai face publice si alte inregistrari. Noi sambata am fost in strada alaturi de romani, ne-am luat amenda undeva la 38.000 de lei, desi PNL a luat doar 10.000 si a avut congres in spatiu inchis. Noi ne luptam cu armele noastre cu mafia care a acaparat aceasta tara. Macar daca luau ei ceva, dar astia sunt niste slugi netrebnice, niste oameni mici, care doar au contribuit la vanzarea Petrom etc, de 90% din banii Romaniei se duc afara.

Ludovic Orban: „Soluţionarea crizei politice şi guvernamentale este o urgenţă naţională şi trebuie să aibă loc imediat”

Mi-a scris si mama sa am grija pe unde merg, cu cine ma intalnesc, ce mananc. Suntem datori cu o lupta, mie nu au ce sa-mi faca. Ce avem de pierdut, oricum ne-au luat tot. Daca nu luptam acum, cand o sa luptam? Vreau sa va spun ca e ultima generatie de tineri care mai sunt dispusi sa lupte, pentru ca au intrat in scoli, e tehnologia care iti ia mintile, iar subiecte ca patriotismul devin nepopulare.”, a mai declarat George Simion.