EXCLUSIV. George Simion, noi săgeți către Guvern: Sunt autiști, îi interesează doar propria persoană

George Simion a venit cu un nou atac dur la adresa guvernanților cu privire la modul în care gestionează pandemia de coronavirus.

03 oct. 2021, 20:17
EXCLUSIV. George Simion, noi săgeți către Guvern: Sunt autiști, îi interesează doar propria persoană

George Simion, noi săgeți către Guvern. Totodată, liderul AUR a avut o primă reacție după ce autoritățile l-au amendat după protestele anti-restricție și au dat amenzi în valoare de 35.000 de lei.

EXCLUSIV. George Simion, noi săgeți către Guvern: Sunt autiști, îi interesează doar propria persoană

”Guvernanții au o singură preocupare, să consume cât mai mult din dozele de vaccin comandate. Am vorbit după Balș cu Vlad Voiculescu cum putem construi spitale pentru a degreva această situație. E vina celor care administrează atâția bani pentru sănătate. Se alocă zeci de milioane pentru partidele politice, noi am zis că vrem să dăm acei bani pentru un spital. A zis Voiculescu atunci că nu e fezabil.

Citește și: EXCLUSIV George Simion: „Grupuri apropiate de Cotroceni ne solicită constant favoruri, dar cei 43 de spartani AUR din Parlament se comportă cu golanii ca nişte golani, cu gentlemenii ca nişte gentlemeni”
Nu se vede cine consumă cele zece miliarde de euro. Ne așteaptă zile foarte grele, fac parte din generația care a ieșit la Colectiv, care a ieșit în stradă, nu a fost nicio schimbare. Acum vine neamțul să ne salveze, după șapte ani își dă seama că e un stat eșuat. Trebuie să facem treaba și românește. Poporul român încă are specialiști. Bunicii și părinții noștri ne-a lăsat o Românie fără datorii. Uităm de Porțile de Fier 1 și 2, Cernavodă. Sunt autiști, sunt interesați de propria persoană, să mănânce cu zece guri. Eu conduc o Dacie Logan, stau în 20 de metri pătrați. Românii ies în stradă în număr foarte mare și pot schimba regim dacă el continuă să ne sfideze. Au fost persoane care au vrut să recurgă la gesturi imprudente. În alte țări se ajunge la violențe. AStra trebuie ocolite pentru că nu fac bine României. Cred că am arătat întregii țări că protestul nostru a fost foarte pașnic. Am înțeles că m-au amendat, că s-au dat amenzi de 35.000 de lei. E disproporționat, Congresul PNL a luat 10.000 de lei, noi 35.000 de lei.”, a declarat George Simion, în exclusivitate, la România TV.

Citește și: Plângere penală pe numele lui George Simion. Zeci de amenzi după protestele din Bucureşti