George Simion: „Parlamentarii AUR nu sunt oamenii sistemului, nu îl vor vota pe Nicolae Ciucă şi nu vor pactiza cu acest sistem bolnav care conduce România”

George Simion a anunţat, la România TV, că AUR nu va vota legea care prevede introducerea certificatului verde. Acesta a dat asigurări că această lege nu va trece dacă nici PSD-ul nu o va vota. Totodată, liderul AUR a declarat că are soluţia pentru scoaterea ţării din criză, un premier independent şi alegeri anticipate.

24 oct. 2021, 23:15
George Simion: „Parlamentarii AUR nu sunt oamenii sistemului, nu îl vor vota pe Nicolae Ciucă şi nu vor pactiza cu acest sistem bolnav care conduce România”

George Simion a dat asigurări că formaţiunea pe care o reprezintă va acţiona doar pentru interesul poporului român.

Noi poate suntem mai tineri, mai neexperimentaţi în arta politicii, dar niciodată nu vom trăda interesul poporului român. AUR nu o să facă niciodată ce fac alte partide politice, să priveze românii de libertăţi fundamentale„, spune liderul AUR.

AUR nu va vota în Parlament paşaportul verde

George simion precizează că parlamentarii AUR nu vor vota paşaportul verde, care este un mijloc de discriminare a românilor.

Acest paşaport verde e total neconstituţional, vor să-l treacă pe repede înainte la Senat, au pregătit nişte comisii raportoare şi după aia un plen al Senatului special pentru a trece acest paşaport, dar o s-o facă peste noi, doar peste corpurile noastre pot să treacă o asemenea privare de libertate a românilor. Libertatea e sfântă, au murit români ca noi să fim liberi, nu pot nici Arafat, nici Iohannis, nici premierul de paie să ne impună restricţii aberante.

Nu putem să discriminăm românii, să-i împărţim în tineri şi bătrâni, în vaccinaţi şi nevaccinaţi.

Din 11 hotărâri de prelungire a stării de alertă, opt au fost declarate neconstituţionale. Tot acest sistem e neconstituţional, încalcă drepturi şi libertăţi fundamentale”, spune liderul AUR.

Citeste si Ludovic Orban, atac furibund la Iohannis: „A distrus PNL, a distrus coaliţia. Nu dă nici două cepe degerate pe generalul Ciucă”

AUR nu susţine formarea Guvernului Ciucă

Totodata, Simion precizeaza ca formatiunea pe care o reprezintă nu va susţine Guvernul Ciucă.

Parlamentarii AUR nu sunt oamenii sistemului şi nu îl vom vota pe Nicolae Ciucă şi nu vom pactiza cu acest sistem bolnav care conduce România.

E nevoie de un premier independent care să scoată ţara din criză, noi nu facem blat cu PNL sau cu Iohannis. Nu are cum PSD-ul să voteze premierul lui Iohannis, sper să nu voteze o astfel de inepţie, înseamnă dictatură militarizată, înseamnă privarea românilor de drepturile esenţiale pentru că n-a trecut prin Parlament nicio lege care să aprobe acest certificat verde şi fără a trece prin parlament, o hotărâre sau o ordonanţă de urgenţă nu are puteri depline.

Suntem în haos de doi ani de când PSD l-a ales pe Orban şi de când ne conduc PNL şi USR.

Trebuie să ajungem la anticipate şi PSD trebuie se se ţină de cuvânt şi să opteze pentru anticipate. Acest lucru nu va prelungi criza, ci va da putere poporului român care s-a săturat„, adauga Simion.

Soluţia AUR pentru scoaterea ţării din criză: premier independent şi anticipate

George Simion este de părere că soluţia pentru scoaterea ţării din criză este un premier independent şi alegeri anticipate.

Arafat se teme, a exceptat în ultimele măsuri biserica. Dacă în biserică se poate intra, se poate si in celelalte spaţii private unde proprietarul alege pe cine primeşte înăuntru, dacă vrea să primească şi vaccinaţi, şi nevaccinaţi. Vaccinarea e o opţiune personală, nu statul ţi-o impune ca nu ştie statul ce e mai bine pentru noi şi pentru copiii noştri.

Soluţia noastră e un premier independent, alegeri anticipate şi dacă nu vrea Iohannis, o să-l suspendăm în următoarele luni. dar până atunci, nu ne trebuie un premier al PNL-ului şi aceeaşi garnitură de miniştri care au făcut praf ţara şi care au fost de acord cu aceste restricţii. Oricine vrea să ne fure din demnităţi, să distrugă România, nu e bine-venit la Palatul Victoria.

Călin Georgescu e independent, el poate trece ţara peste această criză. Avem nume de oameni integri care nu s-au compromis, e cazul să punem la conducere oameni care îşi iubesc ţara că până acum a fost condusă de trădători„, a conchis George Simion.

Citeste si PNL se întoarce către USR. Nicolae Ciucă vrea să-şi treacă lista ministrilor prin Parlament cu ajutorul partidului lui Cioloş


loading...