EXCLUSIV George Simion, protest la Bruxelles, în faţa sediului Comisiei Europene: „Trebuie să oprim umilirea românilor”

AUR a început în diaspora camapania pentru alegerile europarmalentarele, primul scrutin din lunga lista de anul viitor.

03 mai 2023, 21:22
EXCLUSIV George Simion, protest la Bruxelles, în faţa sediului Comisiei Europene: „Trebuie să oprim umilirea românilor”

George Simion a efectuat un miting AUR chiar în faţa Comisiei Europene de la Bruxelles. „De la UE, România ar enumai obligaţii, nu .şi drepturi. Trebuie să oprim umilirea românilor”, a declarat George Simion în exclusivitate la Punctul Culminant, emisiune moderată de Victor Ciutacu la România TV.

George Simion și simpatizanți sau membri ai partidului extremist AUR au protestat, miercuri seară, la Bruxelles, în fața Comisiei Europene. Simion și cei câțiva zeci de manifestanți au strigat lozinci naţionaliste: ”Ajunge, ajunge umilința!”, ”Apărăm România”, ”Veniți să ridicăm glasul”.

„E inca lumina aici la Bruxelles. Probabil e mai ieftina decat la noi. Am facut azi un protest fata de discrminarea romanilor in fata Comisiei Europene fata de cum am fost tratati cu Schengen, cum sunt tratati romanii cu transporturile, agricultura. Nu suntem de mana a doua, sa stam ore in vami. Ar trb sa avem beneficiile de apartenenta la UE, nu doar obligatii”, a mai spus George Simion, în exclusivitate la Punctul Culminant.

„Am vazut legi care ne sunt impuse, dar noi nu facem parte din Schengen. Cu colegii mei de aici am facut acest protest si alaturi de Cristian Terhes, care va fi primul pe lista noastra mla alegerile europarlamentare. protestul nostru este pentru discriminarea romanilor. Ne mai dau bani sa tinem romani departe de agricultura. Suntem platiti ca sa fim folositi ca forta de munca in celelalte state UE. Şi la noi putem creste capsuni, sparanghel. Putem prospera. Senzatia e ca nu se doreste. De asta am venit in fata CE cu 200 de colegi inclusiv din dispora. E preambulul protestului de sambata, de la Parlamentul Romaniei. Prin PNRR se impune privatizarea ultimelor bogatii pe care le avem. Scoaterea pe Bursa a Romsilva, Hidroelectrica, Salrom, cineva trebuie sa zica ca e nu e normal”, a mai spus George Simion.

Președintele AUR, George Simion,  a anunțat un protest al formațiunii sale, pe 6 mai, la București.

Conform acestuia, protestul este motivat de lipsa dezbaterii parlamentare pe legile educației, precum și propunerile legislative, PLX-145, privind înființarea așa-zisului Barnevernet românesc.

George Simion (AUR) scoate românii în stradă: „Trebuie să blocăm planurile absurde ale lui Klaus Iohannis!”
„Apelul nostru către români este protesteze împotriva legilor educației. Este singura cale să blocăm planurile absurde ale lui Klaus Iohannis, pentru educația românilor. Identitatea de gen, diversitatea și orice noțiune anti-creștină și anti-națională se caută a fi introduse în aceste legi ale educației, care se doresc a fi promovate în forma lor inițială.

Protestăm vis-a-vis de legile educației, de legile care ar trebui să fie jaloane în PNRR, este ultima noastră formă de a manifesta dezacordul față de cum funcționează acest Parlament, despre cum este eludată dezbaterea parlamentară și facem un apel să ni se alăture, sâmbătă 6 mai, de la ora 16:00. Va fi un marș care va porni de-aici din fața Parlamentului, din zona Izvor, către zona centrală și către Guvern.

George Simion distruge propaganda Soroș, care cere închiderea România TV: „Românii nu mai pot fi păcăliți atât de ușor!” | EXCLUSIV
Cerem Guvernului Ciucă să retragă de urgență de pe agenda Parlamentului, PLX-145 legat de copiii României, legile educației care vizează, tot așa, viitorul României și să oprească înstrăinarea regiilor autonome și a bogățiilor naturale, administrate de Romsilva, Salrom și celelalte 237 de regii autonome”, a anunțat George Simion în cadrul unei conferințe de presă.