George Simion, RIDICAT de poliţie pentru că mergea cu permisul suspendat VIDEO

Florin Cîţu nu este singurul politician român care a avut probleme cu Poliţia Rutieră. Anul trecut, liderul AUR a avut mari probleme cu oamenii legii.

13 aug. 2021, 22:02
George Simion, RIDICAT de poliţie pentru că mergea cu permisul suspendat VIDEO

George Simion a fost oprit, în toamna anului trecut, de două echipaje de poliție, la interval de zeci de minute și în final i s-a cerut să meargă cu ei la sediu pentru cercetări. În prima intervenție a poliției, i s-a făcut test pentru alcoolemie și pentru consum de droguri. Ambele au ieşit negative, dar a fost oprit de un alt echipaj care a găsit probleme la plăcuţele de înmatriculare şi la punctele de penalizare. George Simion a filmat toată întâmplarea.

„Am fost oprit. Ma opriti a doua oara. O sa va rog sa imi prezenti documentele dvs,  sunt oprit a doua oara.

Si o sa va opreasca tot timpul.

Asa din jumatate in jumatate de km?

O sa va rog sa imi prezentati documentele.

Uitati, asigurarea o am digital.

O sa va rog sa asteptati un pic.

Diana Şoşoacă, ipoteză bombă în scandalul arestării lui Florin Cîţu: Tot acest scandal vine de la domnul Ciucă, pe care mulți îl vor premier
Eu astept dar e incredibil ce se intampla…o sa ma puna sa fac iar test alcool si antidrog

V-am aratat, mi-au facut test alcool si antidrog, am pierdut 20 de minute si acum iar m-au oprit, incep sa ma tem pentru viata mea…(vine o masina de la rutiera)

Deja incep sa cred ca e vorba de ceva mai mult. Incep sa ma simt hartuit.

Domnul Simion o sa va rog sa parcati masina. O sa trebuiasca sa mergeti cu colegii mei la sediul brigazii rutiere.

Fara avocat nu merg.

Buna seara, agent Ghelmus. O sa trebuiasca sa ne insotiti. Aveti probleme cu permisul si trebuie sa verificam mai multe. Dar ce probleme am la permis?

Cumul de puncte. Haideti sa parcati.

Detalii uluitoare din dosarul penal al lui Florin Cîţu, deschis în SUA. Actualul premier, depistat cu alcoolemie dublă faţă de limita legală. A fost înscris în „Drinking Drivers Program”
Eu trebuie sa imi sun avocatul.

Haideti sa mutam masina. Va rog sa parcati unde v-am indicat noi

Mi-am lasat masina intr-o pozitie ciudata. Nu inteleg, dar asa au spus politistii care acum vor sa ma escorteze. Vor sa imi las masina aici. Tr ebuie sa ne insotiti pentru ca este vorba de o infractiune. Ce infractiune? Conducerea cu dreptul de a conduce suspendat. haideti sa parcati masina”, a transmis George Simion pe Facebook la acea dată.

Posted by George Simion on Monday, September 21, 2020

Gabriel Oprea, deşi nu era la volan, este politicianul care a avut parte de cel mai mediatizat accident. Nu a fost singurul!

Daniel Chiţoiu, fost ministru al Finanţelor, implciat într-un grav accident

În decembrie 2019 a pătruns pe contrasens şi a provocat un accident în urma căruia două persoane şi-au pierdut viaţa. S-a întâmplat în satul Zamfireşti, din Argeş. Chiţoiu era singur în maşină, iar acum este judecat pentru ucidere din culpă.

Cel mai mediatizat caz este al fostului ministru de interne, Gabriel Oprea. De ce? Bogdan Gigină, poliţist la Brigada Rutieră a Capitalei a murit după ce a căzut cu motocicleta într-o groapă, făcând parte din coloana oficială a ministrului de Interne. În curând se fac 5 ani de la tragicul accident, iar judecata e abia la început, la Tribunalul Bucureşti.

Şi actualul premier, Ludovic Orban, a avut probleme la volan. Pe 24 ianuarie 2015, după ce a plecat de la ceremoniile Micii Uniri, Ludovic Orban, pe atunci prim vicepreşedinte al PNL şi deputat, s-a răsturnat într-o curbă, în localitatea Sârca. Şi politicienii Marius Budăi, Claudiu Manda şi Darius Vâlcov au avut probleme cu şoferia din cauza vitezei. Toţi au rămas fără carnet de conducere după ce au apăsat prea mult pedala de acceleraţie.