George Simion şi Ilinca, prima apariţie publică după nuntă. Unde s-au fotografiat cei doi

George Simion şi Ilinca, prima apariţie publică după nuntă. În luna august a acestui an, cei doi au devenit soţ şi soţie, evenimentul fiind unul grandios, cu aproximativ 10.000 de invitaţi, în satul Oveselu din comuna Măciuca, județul Vâlcea.

13 nov. 2022, 23:50
George Simion şi Ilinca, prima apariţie publică după nuntă. Unde s-au fotografiat cei doi
George Simion şi Ilinca, prima apariţie publică după nuntă

George Simion şi Ilinca, prima apariţie publică după nuntă. La câteva luni distanță, politicianul şi soţia lui și-au petrecut o zi de duminică plină de încărcătură emoțională la o biserică din capitală.

Citeşte şi: George Simion, mesaj anti-UE: „Europa birocraţilor actuali de la Bruxelles înseamnă restricţii, totalitarism”

George Simion şi Ilinca, prima apariţie publică după nuntă

George Simion și Ilinca s-au fotografiat în fața Bisericii Sf Ioachim și Ana din Capitală, moment în care a transmis susținătorilor lui un mesaj special. „Duminică binecuvântată să aveți”, a spus George Simion pe Instagram.

George Simion s-a declarat încă de la început o persoană pentru care credința este foarte importantă, mai ales în momentele în care militează pentru o țară mai bună prin acțiunile sale care, printre altele, tind să deranjeze oamenii politici, dar și să atragă antipatia unora dintre cetățeni.

Dana Budeanu îl critică dur pe George Simion

Dana Budeanu și-a exprimat indignarea față de faptul că parlamentarii primesc mâncare gratis, în timp ce pentru bolnavii din spitale sunt alocate sume foarte mici. Creatoarea de modă a atenționat că AUR a ignorat toate problemele bolnavilor în pandemie.

Neața, România! Asta mănâncă și Siemion pân Parlament și multe altele! Am urlat singură (atenție, singură!), fără să preia nimeni din presă și nimeni din politică, peste un an de zile!

De ce nu v-ați dus voi la uși la spitale peste un an, mai partidul naționalist al românilor? De ce? Nu s-a dat dezlegare de la garnizoană?

De ce nu v-ați dus voi, revoluționarilor naționaliști, să băgați lumea în spitale, lumea ținută la porți și pe trotuar în continuare? Nu s-a sunat să se dea verde pe subiect?

Acum s-a sunat? Pai, hai, rezolvați mâine! Dana Budeanu a rezolvat singură! Dublarea sumei pentru hrana din spitale! Dana Budeanu nu e plătită din bani pubici și nici n-a ars-o prin campanii pe banii altora să fie votată, ca Sanchi să ajungă la salariu de 18.000 de lei în Parlament!

PS: Ați rezolvat cu casa lui Andrei Mureșanu, autorul imnului național?”, a scris Dana Budeanu pe pagina sa de Facebook.